Školski zbor OŠ Hrvatski sokol
Školski zbor OŠ Hrvatski sokol
Ustupljena fotografija
3.5.2024., 00:00
OSNOVNA ŠKOLA ‘’HRVATSKI SOKOL’’ OBILJEŽILA DAN ŠKOLE
Bolji uvjeti za nastavu, uredit će igralište

PODGAJCI PODRAVSKI



Osnovna škola Hrvatski sokol iz Podgajaca Podravskih prigodnim programom obilježila je Dan škole. U školskoj dvorani nije nedostajalo pjesme, plesa, poezije i scenskih prikaza tijekom zanimljive priredbe koju su pripremili učitelji i učenici škole.

Učenicima i njihovim roditeljima, djelatnicima škole, mještanima Podgajaca Podravskih te gostima obratio se ravnatelj škole Krešimir Lagetar, zahvalivši učenicima i nastavnicima mentorima koji su predstavljali školu na županijskim natjecanjima te je izrazio zadovoljstvo poboljšanim uvjetima izvođenja nastave. ‘‘U matičnoj školi završili smo učionicu na otvorenom, nabavili nove stolove u blagovaonici i novo ozvučenje. Spuštanjem stropova dovršili smo uređenje učionica u Črnkovcima te nabavili još jednu interaktivnu ploču. Slijedi uređenje sportskog igrališta‘‘, istaknuo je ravnatelj.

Zahvalio je Osječko-baranjskoj županiji, Gradu Donjem Miholjcu i Općini Marijanci na podršci u poboljšanju uvjeta u matičnoj u Podgajcima Podravskima i područnoj školi u Črnkovcima.

Proslavu Dana škole uveličali su članovi povijesne postrojbe Hrvatski sokol iz Osijeka. S.F.