Sport
PROPUŠTA SVJETSKU SMOTRU

Jaganjac mora na operaciju ramena
Objavljeno 29. studenog, 2022.
Nije se javio dok nije obavio sve potrebne preglede, no kada Hrvoje Horvat nije uvrstio Halila Jaganjca ni na širi popis od 35 kandidata za nastup na Svjetskom rukometnom prvenstvu, već je bilo jasno kako će sjajni lijevi vanjski propustiti to natjecanje. Nakon što je odlično otvorio sezonu u dresu bundesligaša Rhein Neckar Lowena, gdje je stigao iz redova našičkog NEXE-a, Jaganjac je u susretu Bundes lige s Erlangenom ozlijedio rame. Trebalo je obaviti dodatne preglede jer se radi o desnom šuterskom ramenu. Na kraju se zaključilo kako je najbolje obaviti operaciju, jer samo tako rame može biti potpuno oporavljeno. Sve ostalo bilo bi samo odgađanje neizbježnoga.

- Ne znam još koliko će trajati oporavak, ali je bilo jasno kako neću moći nastupiti s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu. Moram se pomiriti s tim da su i ozljede dio procesa. Vjerujem kako ću se vratiti još jači - poručio je Jaganjac, koji je zahvalio na brojnim porukama potpore koje stižu sa svih strana, pa i iz "njegovih" Našica.

Jaganjac zbilja nema sreće kada je riječ o nastupima u završnicama velikih natjecanja. Prošle godine, u susretu sa Srbijom na Europskom prvenstvu, zadobio je potres mozga, pa je također morao prekinuti natjecanje. K.L.
Jaganjac će propustiti nastup na sljedećem Svjetskom rukometnom prvenstvu

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike