Osijek
BLAGDANI U VLADISLAVCIMA

Umirovljenicima božićnice, a djeci dar za Sv. Nikolu
Objavljeno 29. studenog, 2022.

Najmlađe će stanovnike Općina Vladislavci darivati i ove godine za blagdan svetog Nikole. To je, kaže načelnik Marjan Tomas, tradicija od koje nisu odustali ni u vrijeme zdravstvene ugroze.- Pozivamo roditelje da podnesu prijave za dodjelu paketića djeci do 15 godina u povodu blagdana svetog Nikole. Rok za prijavu je 30. studenoga na telefonski broj 031/391-007 ili e-mailom vladislavci.tajnik@gmail.com. Paketići će biti dostavljeni na adresu prebivališta – pojašnjava Tomas.

Općina Vladislavci obavještava i umirovljenike kojima mjesečni iznos mirovine nije veći od 3000 kuna da će im preko poštanske uplatnice biti isplaćena jednokratna novčana pomoć u povodu Božića u iznosu od 200 kuna. Općina Vladislavci preuzela je podatke o umirovljenicima od Hrvatskog zavoda za mirovinskog osiguranje, a provjera nalazi li se umirovljenik na popisu moguća je u općinskom Jedinstvenom upravnom odjelu od 7 do 15 sati na telefon 031/391-250 ili na e-mail vladislavci.tajnik@gmail.com. Isplata jednokratne novčane pomoći započet će 1. prosinca.

Također će se isplatiti jednokratna novčana pomoć i osobama starijim od 65 godina koje nisu korisnici mirovine, a koje su podnijele zahtjev za isplatu božićnice. D.Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike