Sport
BIVŠI SVJETSKI PRVACI PODIJELILI BODOVE U SKUPINI E

Nijemci su ostali u igri, Enrique neće kalkulirati
Objavljeno 28. studenog, 2022.
Španjolska i Njemačka remizirale su u 2. kolu skupine E Svjetskog prvenstva u Kataru, čime su obje ostale u igri za osminu finala. "Furija" je povela pogotkom Alvara Morate (62.), a za "elf" je izjednačio Nicklas Fuellkrug (83.). Španjolska vodi s četiri boda, ispred Japana i Kostarike, koji imaju po tri, a Njemačka je posljednja sa samo jednim bodom. U posljednjem se kolu sastaju Njemačka i Kostarika te Španjolska i Japan, a sve četiri reprezentacije imaju izgleda za prolazak.

- Bila je to utakmica u kojoj sam zadovoljniji prvim poluvremenom. Činili smo, pogotovo u nastavku, pogreške koje inače ne činimo. Nismo u drugom dijelu kontrolirali utakmicu, a Nijemci su odlučili otići na sve ili ništa. No da nam je netko ponudio ovakvu situaciju u skupini nakon dva kola, vjerojatno bismo prihvatili bez previše razmišljanja. U posljednjoj utakmici nećemo kalkulirati. Idemo na pobjedu, želimo biti prvi u skupini - rekao je izbornik Španjolske Luis Enrique.

Strijelac za Njemačku Fuellkrug smatra kako su zaslužili izjednačenje.

- Odigrali smo vrlo dobro drugo poluvrijeme, riskirali smo i napadali te tražili izjednačenje. Igrali smo protiv sjajnog suparnika i ovo je dobar rezultat za nas. Vjerujem da je i obećavajući uoči posljednjeg kola. Idemo pobijediti i nadamo se drugom krugu Prvenstva. H
Možda ste propustili...

OSMINA FINALA KUGAČKOG KUPA HRVATSKE

Ženski slavonski dvojac bez naklonosti kuglica

FESTIVAL PLIVANJA U ZAGREBU

Josić kući donijela komplet medalja

Najčitanije iz rubrike