Mozaik
POSTAJE OPAKI STROJ ZA UBIJANJE

Bambi uskoro u horor-remakeu
Objavljeno 29. studenog, 2022.
Poznati klasični Disneyjev film "Bambi" trebao bi biti pretvoren u horor nazivom "Bambi: The Reckoning". Projektom se bavi tim koji je stvorio "Winnie The Pooh: Blood And Honey", koji bi trebao biti objavljen u SAD-u početkom sljedeće godine. Snimanje tog filma postalo je moguće nakon što je lik Winnieja Pooha početkom godine ušao u javnu domenu, dopuštajući svakome da ga koristi u kreativnim medijima bez zakona o autorskim pravima. Sada Dread Central izvješćuje da ITN Studios i Jagged Edged Productions rade na krvavoj verziji Bambija, a Scott Jeffrey je rekao da se prijavio za režiju uz redatelja Rhysa Frake-Waterfielda. Prema Digital Spyju, snimanje bi trebalo početi početkom sljedeće godine, prenosi Ravnododna.hr.

"Film će biti nevjerojatno mračno prepričavanje priče iz 1923. koju svi znamo i volimo", rekao je Jeffrey. "Nadahnut dizajnom korištenim u Netflixovu filmu "Ritual", Bambi će biti opaki stroj za ubijanje koji vreba u divljini."

Disneyjeva adaptacija Bambija koja je obilježila djetinjstva većine ljudi stigla je u kina 1942. kao ekranizacija austrijskog romana iz 1923. "Bambi: Život u šumi". Izvorna priča je u javnoj domeni od 2016., a Collider javlja da Jeffreyju nije dopušteno koristiti bilo koji od omiljenih Disneyjevih elemenata u svojim likovima, uključujući Bambijev poseban prototip lika. Stoga je nemoguće predvidjeti kako će izgledati Jeffreyjeva verzija Bambija.

Frake-Waterfield također je spomenuo izglede za još jednu mračnu obradu Disneyja. Redatelj planira snimiti i mračnu verziju priče o Petru Panu u filmu pod nazivom "Peter Pan: Neverland Nightmare", javlja The Scotsman. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RASPRODAN KONCERT

Severina u Varaždinu nakon 10 godina

2

JASON REKULAK: TEDDY, GOODREADSOV HOROR GODINE

Triler koji će vas držati budnim

3

DOGAĐAJ KAKAV U OSIJEKU NE PAMTIMO

Wandercon okupio 500 igrača, e-sportaša i influencera iz 20 država