Regija
U SREDIŠTU SLATINE

Započela je slatinska adventska priča
Objavljeno 27. studenog, 2022.
SLATINA - Paljenjem prve adventske svijeće na otoku kružnog raskrižja u središtu grada i ukrasnih lampica na velikom boru ispred zgrade gradske uprave, koji je po prvi puta okićen u blagdanskom ozračju, započela je slatinska adventska priča koju organiziraju Grad Slatina, gradska Turistička zajednica i Slatinski informativni centar.

Na posebno ukrašenom glazbenom paviljonu usred Parka 136. slatinske brigade svojim nastupom još jednom oduševili su Slatinčane njima dobro znani članovi glazbenog sastava Aura band, klavijaturist i voditelj benda Šime Milovac, bas-gitarist Dubravko Hunjet, bubnjar Alen Valinčić i na akustičnoj gitari Branimir Medarić te izvrsni "The Voice" vokali Denis Knežević i Dorotea Marić Popović.

Slatinski ugostitelji i obrtnici u svojim adventskim kućicama između paviljona i gradske uprave pripremili su bogatu gastronomsku ponudu ali i druge zanimljivosti, što je adventski sajam učinilo privlačnim mjestom za večernja druženja na otvorenom.

Uz ovogodišnji vrlo bogat program manifestacije "Advent u Slatini", gradonačelnik Denis Ostrošić poželio je svim sugrađanima i njihovim gostima najljepše blagdanske trenutke. Naime, tijekom adventskog razdoblja svakoga petka, subote i nedjelje u večernjim satima Fotostudio "Vesna" vlasnice Vesne Tkalec snimat će prigodne adventske fotografije, obrt Vivas i njegova vlasnica Ivona Prša, nudit će kolače i razne slastice, u ponudi OPG-a Ive i Ratka Mirkajlovića bit će vrhunski domaći med i medarski proizvodi, obrt "Dali" Slađane Petrošević nudi licitarske proizvode, Restoran Sequoia priprema lepinje, kobasice, fritule i drugim slasticama, a tu je i kuhano vinom i čaj OPG-a Kufner.

Petkom i nedjeljom, u dane kad nema koncerata uživo, za dobru glazbu pobrinut će se DJ SIC iz kućice Radio Slatine. P.Ž.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

3

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad