Crna kronika
ZA 35-GODIŠNJAKOM BILA RASPISANA MEĐUNARODNA TJERALICA

Pala dvojica serijskih kradljivaca u Zagrebu
Objavljeno 27. studenog, 2022.
Zagrebačka policija objavila je video uhićenja dvojice muškaraca, u dobi od 35 i 27 godina, koje se sumnjiči da su krađama oštetili vlasnike za oko 225 tisuća kuna. Akcija uhićenja odvijala se u petak u jutarnjim satima, na području Dubrave. Uhićenjem dvojca zaustavljen je niz od pet provala i deset krađa. Za 35-godišnjaka na snazi je bio europski uhidbeni nalog te međunarodna potraga. Određen mu je istražni zatvor, a kod njega je pronađena veća količina novca za koji se sumnja da potječe od kaznenih djela.

Mlađi muškarac sumnjiči se da je krao na području Dubrave, Novog Zagreba, Centra, Medveščaka i Samobora. Pronađen je dio ukradenog novca, bicikli, odjeća i drugo. Policija sumnja da su na području Dubrave u tri navrata krali građevinski alat iz vozila, artikle u trgovini, a u središtu Zagreba provalili su u trgovinu iz koje su ukrali novac. Na području Medveščaka zajedno su provalili u kombi te ukrali tri bušilice. Na području Novog Zagreba ukrali su tri bicikla i romobil te provalili u trgovinu iz koje su ukrali vrećice, usisavač, aparat za šišanje i drugo.

Na području Samobora zajedno su provalili u dvije kuće iz kojih su ukrali veću količinu novca, razni nakit, mobitel, prijenosno računalo, televizor i drugo. Na područje Samobora provalili su u još jednu kuću, međutim ondje nisu ukrali ništa. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 27-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je policija protiv njega podnijela posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. S.Lacić
Možda ste propustili...

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

NA CESTI ZATEČENO VIŠE PIJANIH VOZAČA

S 2,17 promila zabio se u stup

Najčitanije iz rubrike