Sport
BJELOBRDSKI BSK GOSTUJE KOD DUBRAVE

Zagreb za BSK nije neko sretno mjesto, ali treba prekinuti taj post
Objavljeno 26. studenog, 2022.

S nizom od pet prvenstvenih utakmica bez pobjede nogometaši BSK-a odlaze na peto ovojesensko gostovanje u Zagreb, gdje će im protivnik biti Dubrava. Momčad koja je u prvom krugu borbi za bodove odnijela jedan iz Bijelog Brda, a čije bi ponavljanje ishoda u subotnje popodne bilo prihvatljivo za štićenike trenera Denisa Krstanovića koji će biti lišen pomoći većeg broja igrača za prekid zagrebačkog posta budući da su "žuto-plavi" u prethodna četiri posjeta ostavljali kompletan plijen.



Taj će trend pretposljednji sastav SuperSport Prve lige pokušati promijeniti lišen usluga "kartoniranih" Mišića, Župana i Benića te ozlijeđenih Majtanića, Tomaševića, Bjelanovića i Dušana Pecarskog, tako da će strateg BSK-a morati do 13.30 sati, kada je predviđen početak toga susreta 16. kola, iskemijati postavu sposobnu domoći se kojeg boda kako ne bi još više zaostali za mjestima koja jamče zadržavanje aktualnog natjecateljskog statusa.

- Dubrava je nedavno otišla neporažena iz Bijelog Brda, pa stoga ne vidim razloga da se i mi s kojim bodom ne vratimo iz Zagreba! Nismo u prethodnim zagrebačkim gostovanjima ništa osvojili, ali ni bili nadigrani te pružimo li što možemo, tada je pozitivan rezultat sigurno uključen. Tražimo uvijek pobjedu neovisno o tome što ćemo biti ponovno lišeni pomoći većeg broja igrača, ali kako u kadru imamo onih koji ih mogu odgovarajuće nadomjestiti, tada sigurno ne odlazimo na put bez nade. U izjednačenom natjecanju nijanse prevagnu, pa tako vjerujemo da mora početi odlaziti i na našu stranu, za što primarno moramo biti pravi, a za što je u svlačionici postignut konsezus - optimistično je najavio današnji sraz Luka Mihaljević, koji će zauzeti mjesto na lijevom boku u formaciji momčadi 3-4-1-2. Očekuje se sljedeća početna: Đilas - Grdić, Damjanović, Dobrijević - Pudić, Ilić, Pušić, Mihaljević - Tokich - Sunday, Plazonja. D.Lekšan

 
Standings provided by Sofascore
Vukovarci se opraštaju kod kuće
U akciji će ove subote biti i nogometaši Vukovara 1991 i Cibalije. Vukovarci posljednju utakmicu u ovoj godini igraju kod kuće, na travnjak u Borovu naselju stiže Dugopolje. Želja Vukovarac je od navijača za ovu godinu se oprostiti pobjedom i zadržati mjesto pri vrhu poretka. No Dugopolje koje je u poretku samo stepenicu niže (peto) od Vukovara 1991 također ima ambiciju uzimanja bodova. Vinkovčani posljednji jesenski ispit imaju u Rijeci gdje ih čeka Orijent 1919. “Cibalijaši” idu po tri boda s kojim bi ostali za petama vodećem Rudešu.

PAROVI 16. KOLA SUPERSPORT PRVE LIGE
Orijent 1919 - Cibalia igraju danas (subota) od 13 sati, a u 13,30 počet će susreti: Hrvatski dragovoljac - Kustošija, Vukovar 1991 - Dugopolje, Dubrava TK - BSK, Rudeš - Croatia i Solin - Jarun.

Možda ste propustili...

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

Najčitanije iz rubrike