Regija
NA POŽEŠKOM VELEUČILIŠTU KOJE JE PRERASLO U FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA

Promoviran posljednji
naraštaj diplomanata
Objavljeno 25. studenog, 2022.
POŽEGA- Na požeškom Veleučilištu održana je posljednja promocija studenata 85 diplomanata, ujedno posljednja generacija poslijediplomskog sveučilišnog studija Prehrambene tehnologije, vinogradarstva, vinarstva i voćarstva te preddiplomskog stručnog Upravnog studija, studija računalstva, trgovine, trgovinskog poslovanja i javne uprave. Do sada je promovirano 4.038 studenata na Veleučilištu u Požegi, od čega 308 studenata završilo poslijediplomski specijalistički studij.

„Okrugla obljetnica se poklopila s godinom preustroja. Završavamo jedan lijepi životni ciklus. Svi studenti će, nadamo se, nastaviti dalje suradnju s Fakultetom turizma i ruralnog razvoja. Ponosni smo na rezultate koje smo postigli, najviše kroz zapošljivost naših studenata koja je po statističkim podatcima na razini 75 posto“, naglasio je v.d. dekana prof. Borislav Miličević. Veleučilište je odnedavno sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera Osijek, jednog od četiri najveća sveučilišta. „Naša sastavnica je registrirana u Požegi koja će ovdje ostati, nastaviti provoditi sve svoje dosadašnje studije, a nove, moderne, koje smo u prethodnim godinama akreditirali, nastavit ćemo u budućnosti unaprjeđivati i razvijati“, dodao je v.d. dekana dr.sc. Borislav Miličević.

Uz dodjelu diploma dodijeljene su i nagrade onim studentima koji su postigli najviša dostignuća, a to su Rahela Ivanešić za izniman uspjeh ostvaren na specijalističkom diplomskom stručnom studiju Trgovinsko poslovanje, Stjepan Krstanac za izniman uspjeh ostvaren na preddiplomskom stručnom studiju Vinogradarstvo – Vinarstvo – Voćarstvo, Ivana Šipek za izniman uspjeh ostvaren na specijalističkom diplomskom stručnom studiju Trgovinsko poslovanje i Ivan Bionda za izniman uspjeh ostvaren na specijalističkom diplomskom studiju Trgovinsko poslovanje. (B.S.T.)
Možda ste propustili...

OD ČETVRTKA NA SNAZI PRIPREMNO STANJE OBRANE OD POPLAVE

Vodostaj Save raste, ali ne očekuje se ugroza Županje

DOBILI PRIBLIŽNO 7000 EURA

Nove sprave za dječje igralište

ZA SŠ ‘’S. IVŠIĆ’’ ERASMUS AKREDITACIJA

Pet godina edukacije učenika diljem Europe

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DJEČAK KOJI MOŽE BITI INSPIRACIJA SVAKOME

Za Karla, rođenog s cerebralnom paralizom, “ne mogu” ne postoji

2

SREDNJA ŠKOLA DONJI MIHOLJAC IMA NOVI ZANIMLJIVI PROJEKT

Uzgajat će zečeve, patke i kokoši

3

ISKUSTVA S NOVOM OBVEZOM

Mnoge škole imaju kuhinju,
nedostaju im oprema i kuhari