Regija
UZ DJEČJI KATARINSKI SAJAM I “KUHAJMO SLAVONSKI”, “SLAVINSKI BROD”...

Otvoren je 25. Katarinski sajam
Objavljeno 24. studenog, 2022.
SLAVONSKI BROD



U četvrtak je svim zainteresiranim građanima vrata otvorio tradicionalni, 25. Katarinski sajam, navodi se na službenim stranicama Grada. Sljedećih dana, do 27. studenoga, svi posjetitelji moći će u Sportskoj dvorani "Vijuš" uživati u prezentaciji proizvoda i usluga brojnih izlagača, ali i u bogatim kulturno-zabavnim sadržajima, čime je Katarinski sajam očuvao svoju prepoznatljivost. Svečanom otvorenju sajma nazočila je i zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača, koja je istaknula:

- Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos organizaciji ovogodišnjeg sajma i omogućili nam da u sljedeća četiri sajamska dana uživamo u bogatoj ponudi izlagača, ali i u kulturno-zabavnom programu. Svaki posjetitelj sajma moći će pronaći nešto za sebe te ovim putem pozivam građane da posjete 25. Katarinski sajam u što većem broju i da se dobro zabave.

U sklopu sajma održat će se i Dječji Katarinski sajam, u kojemu sudjeluju brodski dječji vrtići, potom gastromanifestacija “Kuhajmo slavonski”, na kojoj će se pripremati tradicionalna slavonska jela, i prvi festival vina “SlaVinski Brod”. Tu je, naravno, i raznovrstan glazbeni program. Darivanje Kata, Katica i Katarina bit će posljednjeg dana sajma u 17.45, a prijave se primaju na štandu organizatora, Grada i Brod-turista. Više informacija na stranici www.brod-turist.hr. D.S.R.
Možda ste propustili...

U OBITELJSKOM CENTRU ĐAKOVAČKO-OSJEČKE NADBISKUPIJE

Otvaranje je Vrta arkanđela Rafaela

PREDSTAVLJAT ĆE VUKOVARSKO-SRIJEMSKU ŽUPANIJU

Kazalište Županja i Scena Martin na državnim festivalima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana