Mozaik
BRUCE SPRINGSTEEN U RAZGOVORU ZA “THE ROLLING STONE” REAGIRAO NA PRITUŽBE FANOVA

Cijene ulaznica su posve pristupačne
Objavljeno 25. studenog, 2022.
Bruce Springsteen se za "The Rolling Stone" osvrnuo na bijes obožavatelja zbog cijena ulaznica za njegovu turneju, prenosi Ravnododna.hr. Kad su ulaznice za njegovu turneju 2023. prvi put puštene u prodaju, u srpnju, mnogi su bili šokirani vidjevši da su neke imale cijenu od 5000 dolara. Ubrzo je Ticketmaster odgovorio na kontroverzu ustvrdivši da su visoke cijene posljedica njegova programa "dinamičkih cijena", koji odgovara potražnji za ulaznicama. Podižu ili snižavaju cijene u skladu s onim za koliko bi ih drugi preprodali, zadržavajući tako novac u kući za prodavača i umjetnika.



- Dosad sam govorio svojim dečkima: "Iziđite i pogledajte što svi drugi rade. Ajmo naplatiti malo manje." Proteklih 49 godina, ili koliko već dugo sviramo, bili smo gotovo uvijek ispod tržišne vrijednosti. Uživao sam u tome. Bilo je sjajno za fanove - kaže Spreingsteen i dodaje da ovaj put želi "raditi isto ono što rade svi drugi".



- Kupnja ulaznica postala je zbunjujuća, ne samo za obožavatelje nego i za umjetnike. Zaključak je da je većina naših ulaznica posve pristupačna. Cijene su u rangu pristupačnosti. Imamo one karte koje će ići po toj višoj cijeni, jer su dosad preprodavači ili netko drugi uzimali taj novac. Odlučili smo se za to i znam da je to bilo nepopularno među nekim obožavateljima. Ali ako bude bilo kakvih pritužbi, svatko može dobiti novac natrag - kaže glazbenik. T.K.
Možda ste propustili...

TRI DESETLJEĆA OD SMRTI FRONTMENA

Cobaina se prisjetili fanovi iz cijelog svijeta

ODABRANO 15 LJEPOTICA IZ CIJELE HRVATSKE

Miss Universe: U finale se plasiralo i pet Slavonki

Najčitanije iz rubrike