TvObzor
BRILJANTNI UMOVI POSLJEDNJI PUT RJEŠAVAJU NAJZAMRŠENIJE SLUČAJEVE

Finalna sezona kriminalističke serije “Bez traga”
Objavljeno 25. studenog, 2022.

Na Doma TV-u imamo prilike pratiti sedmu, ujedno i posljednju sezonu napete kriminalističko-dramske serije “Bez traga” (“Without a Trace”), koja uz pomoć stručnog specijalističkog tima rješava zaboravljene zločine i ulazi u trag ljudima koji neobjašnjivo nestanu.Odgovornost briljantne FBI-eve Ekipe za nestale u New Yorku jest pronalaženje najmanjih dokaza uz pomoć profiliranja kako bi otkrili živote žrtava. Ekipa rekonstruira vremensku liniju dana zločina s detaljima unutar 24 sata prije žrtvina misterioznog nestanka kroz ključne komponente njezinih posljednjih poznatih trenutaka.

U sedmoj, finalnoj sezoni serije glume Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Roselyn Sánchez i Eric Close. Susrećemo se sa Sarom Kent, uspješnom direktoricom čija je karijera tek na usponu. Nakon što poslije poslovne zabave na krovu popularnog gradskog kafića biva oteta, specijalni tim nastoji rekonstruirati kobnu noć njezina nestanka. Slučaj za sobom otvara mnoga pitanja o poslovnom svijetu New Yorka, a situaciju dodatno otežava novi šef Odjela za nestale Alan Reynolds, koji je i sam kriminalac s “bijelim ovratnikom”. Kada i on sam nestane pod misterioznim spletom događaja, stručna FBI-eva ekipa Odjela za nestale posumnja da su ova dva zločina zapravo povezana.

Tko i zašto na nišanu drži uspješne i vodeće ljude New Yorka? Za to vrijeme dvije naizgled slične žene iz mirnog predgrađa otme zloglasni mafijaški ubojica. Koju od njih dvije zaista traži i zašto? Prvobitno miran obiteljski kvart pretvoren je u središte kriminala. Iako vrsni u svom poslu, stvari ponekad ne idu po pravilima. I dok agenti rade na raznolikim i kompliciranim slučajevima, detalji o njihovim osobnim životima nastavljaju se otkrivati i infiltrirati u tijek istraga. D.M.
Možda ste propustili...

ŠESTA SEZONA KRIMINALISTIČKE SERIJE “RAY DONOVAN” NA HTV2

Suočavanje s duhovima prošlosti i očevim planovima

DORU ĆE VODITI ĆURLIĆ, BATTIFIACA I TOLJA

Svađamo se tko ćekoju haljinu odjenuti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U DOMAĆIM KINIMA ZAIGRALA NEODOLJIVA EKRANIZACIJA SVJETSKOG BESTSELERA

Tom Hanks je “Čovjek zvan Otto”

2

OREMOVIĆEVA DRAMA “GLAVA VELIKE RIBE” STIGLA U KINA DILJEM HRVATSKE

Prizori iz bračnog života na balkanski način

3

ELENA STELLA

Ne mogu racionalno objasniti svoju potrebu za glazbom