Sport
KAPETAN IMA SAMO JEDNU ŽELJU - SVJETSKI TRON

Modrić: Potpisujem, idem u
mirovinu ako osvojimo SP
Objavljeno 22. studenog, 2022.
Ako osvojimo ovo svjetsko prvenstvo odmah potpisujem mirovinu, kazao je sa smiješkom kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić uoči ogleda protiv Maroka. Za kapetana hrvatske reprezentacije ovo je već osmo veliko natjecanje. Nastupio je na tri SP-a (2018., 2014., 2006.), i četiri EP-a (2020., 2016., 2013., 2008.). Ima 155 nastupa u hrvatskom dresu i najbolji je igrač kojeg smo ikada imali.

- Gledajući Vatrene 1998. godine, sanjao sam da ću i ja igrati za reprezentaciju. Hvala Bogu, sve mi se ostvarilo. Moj put nije bio lagan, ali najbolje stvari nikad ne dolaze lako, zbog toga sam na njih još više ponosan. Ovdje sam kako bih uživao u još jednom velikom natjecanju u hrvatskom dresu, to mi je jedino na umu. Moramo biti zajedno kao što smo bili u posljednjim utakmicama, i onda možemo očekivati dosta pozitivnih stvari na ovom prvenstvu.

Prije nekoliko dana Portugalac Cristiano Ronaldo kazao je kako će se umiroviti ako Portugal osvojio svjetski naslov. Luka je sa smiješkom naglasio kako je i on spreman to učiniti.

- Daj Bože da se to dogodi. Ako to trebam napraviti, potpisujem odmah da se umirovim.

Ivana Liović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike