Regija
GRADNJA U TIJEKU

Most i nogostup dići će prometnu sigurnost za sve
Objavljeno 22. studenog, 2022.
VUKOJEVCIU naselju Vukojevci u tijeku je gradnja pješačkog mosta i nogostupa koji će riješiti dugogodišnji problem sigurnosti svih sudionika u prometu, ali i poboljšati kvalitetu života. Gradilište je obišao gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba u pratnji pročelnice Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije i komunalni sustav Magdalene Vidaković-Gelenčir. Radovi su u punom jeku, a njihova vrijednost iznosi 400.000 kuna. Sredstva su osigurali Ministarstvo unutarnjih poslova i Grad Našice.

- Radove sa 60 posto sredstava sufinancira Ministarstvo unutarnjih poslova, a ostatak je osigurao Grad Našice. Dovršetkom ovih radova bitno će se podići sigurnost svih sudionika u prometu. Prije svega izgradnjom nogostupa s obje strane mosta. Ova je investicija izuzetno vrijedna i važna za Vukojevce zato što će riješiti problem s kojim su se dugo godina susretali stanovnici - istaknuo je gradonačelnik Kašuba.

Zadovoljstvo dijeli i predsjednik Mjesnog odbora Vukojevci Dražen Ganzberger.

- Nastavak je ovo kontinuiranog ulaganja u Vukojevce, što je dokaz da se prijedlozi i ideje Mjesnog odbora slušaju, ali i provode. Izgradnjom pješačkog mosta riješit će se veliki problem sigurnosti u prometu. Ovim dijelom djeca svakodnevno prolaze u školu i iz škole - pojasnio je Ganzberger. S.F.
Možda ste propustili...

ZA KVALITETNIJI ŽIVOT OSOBA S INVALIDITETOM

Općine će “Zvjezdicama” plaćati socijalnog radnika

STABILNIJA ISPORUKA I MANJI GUBICI

Naselje Šećerna dobiva novu vodovodnu mrežu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROJEKT POŠUMLJAVANJA “VOLIM ŠUME!”

Spačvanskom bazenu 26.000 sadnica drveća

2

SMOTRA I TESTIRANJE LOVAČKIH PASA

Za lov sposobni svi psi, a za uzgoj samo njih 16

3

POLICIJA PROVODI KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Pojedinci za informaciju o usmrćivanju Bjelke i Leona nude i tisuću eura nagrade