Mozaik
POBJEDNIK DARFESTA

Angelo objavio ”Zauvijek moja”
Objavljeno 23. studenog, 2022.
Angelo je 23-godišnji student Glazbene akademije u Ljubljani, smjer operno pjevanje, koji je s pjesmom "Zauvijek moja" na ovogodišnjem 19. Darfestu u Daruvaru osvojio Grand Prix za 1. mjesto.

- Pjesma "Zauvijek moja", s drugim izvođačem i tekstom, bila je prijavljena na najveći slovenski festival, ali nije prošla. Uvijek se sve događa s nekim razlogom. Pjesmu sam dobio ja na kraju i s njom pobijedio na Darfestu. Bilo me je strah kako će to sve ispasti, ipak je to druga država i publika, ali bilo je zaista super. Rođen sam u Makedoniji, živim u Sloveniji i cijeli život želim svoju glazbu proširiti na cijelu regiju. Student sam opernog pjevanja, volim modu, veliki sam gurman i vodim svoju školu pjevanja. Moj najveći hit, pjesmu Jagoda, koja je u Sloveniji vrlo popularna, napisao je Martin Žunec, tako da mi suradnja i rad izvan granica nije nešto novo - rekao je Angelo.

Pjesma "Zauvijek moja", kojom ambicioznije stupa na glazbenu scenu, plod je suradnje s autorima Goranom Šarcem, tekstopiscem Robertom Pilepićem i Aleksandrom Valenčićem. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike