Osijek
PRVA SUBOTA UVIJEK NAS ODVEDE NA OMILJENO MJESTO

Vidimo se na Sajmu antikviteta!
Objavljeno 4. studenog, 2022.
Kao i svaka prva subota u mjesecu, i ova nadolazeća donosi nam Sajam antikviteta u Osijeku, omiljenu lokalnu manifestaciju u organizaciji tvrtke Osječki sajam i suorganizaciji Turističke zajednice grada Osijeka, koja će se održati 5. studenoga na uobičajenom mjestu - Perivoju kralja Držislava.

Iako smo zagazili duboko u jesen, dobra je vijest da bi i vremenske prilike trebale biti naklonjene vjernim posjetiteljima Sajma iz Slavonije i Baranje koji tradicioalno pohode ovu manifestaciju. Najavljena je samo magla, uz nešto niže temperature od onih u listopadu, no kako Sajam nisu mogli omesti ni puno nezahvalniji vremenski uvjeti, nema sumnje kako će i ova prva subota u mjesecu u Perivoj privući mnoštvo Osječana i gostiju. Čak i ako ne namjeravate puno trgovati, šetnja, cjenkanje ili čašica razgovora sa znancem ili prijateljem kojega ćete ondje sigurno sresti dovoljan su povod za posjet ovoj uistinu jedinstvenoj manifestaciji.

- I ove subote naše sugrađanke i sugrađani, kao i brojni gosti koji nam redovito dolaze mogu očekivati maksimalan broj izlagača, stoga ih pozivam na još jedno sajamsko druženje uz brojne starine i bogatu ponudu naših OPG-ova - poziva direktor Osječkog sajma, Alen Vukašinović.

Dođite u Park kralja Držislava u subotu od 9 do 14 sati te na mnoštvu štandova pronađite unikatne predmete poput nakita, knjige, stripove i časopise, umjetnine i ostale raznovrsne starine. Na sajmu pronađite i razne obrtničke proizvode i proizvode seoskih gospodarstava poput drvenih igračaka, sira, vina, sokova i džemova. I. Alilović
Možda ste propustili...

DOPUSNICA ZA NOVI SVEUČILIŠNI STUDIJ

Od jeseni na studij logopedije u Osijeku

KULTURNO-UMJETNIČKO DRUŠTVO JOSIPOVAC

Očuvanje zavičajne narodne nošnje

Najčitanije iz rubrike