TvObzor
DEVETNAESTA SEZONA LEGENDARNE KRIMINALISTIČKE SERIJE

”Navy CIS” vraća se sa sasvim novim i izuzetno napetim zapletima
Objavljeno 7. listopada, 2022.

Legendarna američka kriminalistička serija "Navy CIS" ("NCIS") vraća se sa sasvim novim napetim zapletima u devetnaestoj sezoni na ekrane Doma TV-a od ponedjeljka, 10. listopada."Navy CIS" više je od obične kriminalističke dramske serije, što već kontinuirani niz godina dokazuju uspjesi koje ovaj serijal niže. Uzbudljivi slučajevi šarolike ekipe koja istražuje sve zločine povezane s mornaricom i marincima - od ubojstava i špijunaže do terorizma i ukradenih podmornica, nikad ne prestaju iznenađivati svojim dosjetljivim zapletima i obratima. Doza spontanog humora koja razbija napete trenutke čini savršen balans između akcije i drame te upravo pokazuje zašto je ova serija osvojila srca gledatelja diljem svijeta.

U devetnaestoj sezoni misteriozno ubojstvo visokopozicioniranog državnog dužnosnika dovede Gibbsa u problem iz kojega ga mogu izbaviti jedino njegovi kolege. Serijski ubojica je u pohodu i nema namjeru stati ni pred čim - pa ni pred njuškalom kakav je Gibbs. Fatalna eksplozija koja odnese mnoge živote te izbriše sve pred sobom, podigne bezbroj pitanja, u čiji fokus pada samo jedno; gdje je nestao Gibbs? I dok sve upućuje na najgori scenarij, dio tima predvođen Nickom Torresom i Timothyjem McGeejem te novom "privremenom" članicom tima Jessicom Knight kreće u bjesomučnu potragu za svojim voljenim članom, dok se s druge strane ostatak ekipe uz Jimmyja Palmera nada da je Gibbs još uvijek živ. Kako vrijeme odmiče, uz ostale slučajeve koji se prožimaju kroz sezonu i neočekivane zaplete koji dočekaju naizgled spremno opremljeni tim, pronalaženje Gibbsa čini se sve manje vjerojatnim.

Devetnaestu sezonu CBS-ove kriminalističke serije "Navy CIS", koja je osvojila gledatelje diljem svijeta, ne propustite pratiti od 10. listopada na Doma TV-u! D.M.
Možda ste propustili...

DORU ĆE VODITI ĆURLIĆ, BATTIFIACA I TOLJA

Svađamo se tko ćekoju haljinu odjenuti

NAJGLEDANIJU DOMAĆU SERIJU PRATITE OD PONEDJELJKA DO PETKA NA NOVOJ TV

Nova sezona “Kumova” kreće 6. veljače

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OREMOVIĆEVA DRAMA “GLAVA VELIKE RIBE” STIGLA U KINA DILJEM HRVATSKE

Prizori iz bračnog života na balkanski način

2

ELENA STELLA

Ne mogu racionalno objasniti svoju potrebu za glazbom

3

U DOMAĆIM KINIMA ZAIGRALA NEODOLJIVA EKRANIZACIJA SVJETSKOG BESTSELERA

Tom Hanks je “Čovjek zvan Otto”