Sport
RUKOMETNA NATJECANJA

U Zrinjevcu potvrditi bodove iz Bjelovara
Objavljeno 1. listopada, 2022.
Zbog susreta 2. kola Europske lige protiv Azoty Pulawya rukometaši NEXE-a odgodili su dva kola, pa će biti slobodni i u subotu. Je li im to bio dobar potez, doznat ćemo u utorak, nešto prije 23 sata, kada će u Našicama završiti uzvratni susret. Zasad im odgoda nije donijela previše dobroga. Prvi susret u Poljskoj završio je sa šest pogodaka razlike za suparnika. NEXE će svoj susret 4. kola Lige A Paket24 Premijer lige protiv Dubrave odigrati 16. studenoga, u Našicama. Zanimljivo, svi ostali susreti 4. kola Lige A bit će odigrani u nedjelju, a sastat će se: Gorica - Varaždin 1930, Ribola Kaštela - Zamet i Metković Mehanika - Rudar.

Aktivni će već u subotu biti rukometaši Osijeka. U prošlom su kolu, prilično iznenađujuće, odnijeli bodove iz Bjelovara. Osječani sada gostujuće bodove trebaju potvrditi na domaćem terenu u svom Zrinjevcu, gdje će u subotnje popodne, od 18 sati, dočekati Trogir. PPD Zagreb i Bjelovar svoj susret odigrali su u petak, danas se u Ligi B još sastaju KTC i Moslavina, a sutra će snage odmjeriti Sesvete i Poreč.

Prva HRL “sjever” došla je do trećeg kola. Zasad vodeća i maksimalna Spačva danas (subota), s početkom u 17.30 sati, dočekat će Sisak. Maksimalni su i novaci u ligi Slatinjani koji od 5 sati gostuju u Đakovu. Druga momčad NEXE-a, s početkom u 18 sati, dočekat će zagrebački Metalac, dok je Požega od 17.30 sati gost Maksimir Pastele. U nedjelju (18.30 sati) Viro Virovitica gostovat će kod Vidoveca. K.L.
Možda ste propustili...

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

SAVATE PRVENSTVO HRVATSKE

HUS-u četiri medalje

Najčitanije iz rubrike