PIXSELL
11.7.2024., 00:00
TURNEJA SE NEĆE NASTAVITI
QOTSA su odgodili i zagrebačke koncerte

Queens Of The Stone Age odgodit će ostatak europske turneje zbog zdravstvene situacije Josha Hommea, a time i nastupe na zagrebačkom stadionu Šalata 23. i 24. srpnja 2024. U izjavi benda navode kako je frontmen Homme morao na hitnu operaciju u SAD, tako da nisu u mogućnosti odraditi turneju do kraja. Osim zagrebačkog otkazani su i koncerti: 10. srpnja u Vitrolles (Francuska), 13. srpnja u Trenčínu (Slovačka), 16. srpnja u Berlinu, 17. srpnja u Ostravi (Češka), 18. srpnja u Beču, 20. srpnja u Transilvaniji (Rumunjska), 27. srpnja u Ateni. Samo u Zagrebu su trebala biti održana dva koncerta.

- Članovi benda ispričavaju se zbog otkazivanja i dijele vašu frustraciju i razočaranje. Vlasnici ulaznica za festivale, molim vas posjetite web-stranice dotičnih festivala kako biste pronašli najnovije informacije. Vlasnici ulaznica za koncerte bit će kontaktirani direktno od prodajnog mjesta kako bi dobili novi informacije - poručili su iz benda u službenoj objavi.

Bend će pokušati dogovoriti nove datume za oba zagrebačka koncerta, odnosno odgoditi ih za sam kraj ljeta. Organizator i bend mole za malo strpljenja, potencijalni novi termini bit će poznati za dva tjedna. Bude li moguće organizirati nove koncerte, kupljene ulaznice vrijedit će za nove datume, a komu datumi neće odgovarati, dobit će povrat novca. Ako ne bude moguće prebaciti koncerte iz srpnja za kraj ljeta, svim kupcima bit će omogućen povrat novca. Konačne informacije nadamo se imati za dva tjedna. T.Kvorka