Dome slatki dome
STANOVANJE: VISOKOTLAČNI ČISTAČI

Priključak M22 spoja na brzu spojnicu D12
Objavljeno 29. rujna, 2022.
Jedan nastavak stiže sa šesterokutnim fiksacijskim dijelom, dok je drugi okrugao i omogućava slobodnu rotaciju dodatka

Za sve vlasnike Kränzle uređaja nepotrebno je isticati koliko su ti uređaji kvalitetni. Volimo reći kako je dovoljan samo jedan kontakt i bit će vam jasno zašto je kupnja tog stroja investicija koja se isplati, a ne trošak. Stoga, ako ste u potrazi za visokotlačnim čistačem, svakako provjerite ponudu Kränzle uređaja. Jedna od velikih prednosti kupnje uređaja su i brojni dodatci dostupni za te uređaje. O nekim dodatcima za Kränzle uređaje već smo pisali. Naša najtoplija preporuka je kupnja Dirtkiller Roto mlaznice. Iako je standardna mlaznica koja stiže uz većinu Kränzle visokotlačnih čistača posve dovoljna za velik broj aplikacija, Dirtkiller Roto mlaznica ipak je poseban svijet, a jednom kada ju isprobate, itekako ćete ju cijeniti. Naime, ta mlaznica radi na principu turbine i zahvaljujući rotaciji mlaza stvara snažan udar vode koji će biti u stanju očistiti i najtvrdokorniju nečistoću.



Neki od ostalih dodataka su i crijeva za čišćenje cijevi. Taj dodatak nudi se u raznim duljinama, od 10 pa čak do 30 metara, te je kao takav pogodan i za najzahtjevnije aplikacije. Najrecentniji dodatak koji smo dobili prilike isprobati je konverzijski kit za M22 priključak na brzu spojnicu D12. Svi Kränzle uređaji, odnosno dodatci, spajaju se standardno s pomoću navoja M22. Ovaj čvrsti spoj je superioran, no mana je kada imamo potrebu često mijenjati dodatke. Primjerice, kod onih koji se bave održavanjem automobila, poput praonica i detailing studija, česta je potreba za promjenom dodataka, a tu je brza spojnica itekako dobrodošla. U pakiranju Kränzle konverzijskog kita stiže nastavak za pištolj te dva nastavka za dodatke. Sam proces montaže izuzetno je jednostavan. Dovoljno je dodatke navrnuti na pištolj, odnosno dodatke i spremni ste. Mali savjet – nanesite malo silikonske masti za kasnije lakše odvrtanje. Jedan od dva nastavka za dodatke stiže s šesterokutnim fiksacijskim dijelom, dok je drugi nastavak okrugao i omogućava slobodnu rotaciju dodatka na koji se postavi. Fiksirani nastavak dobrodošao je, primjerice, kod dodataka za pranje podvozja automobila. I to je to. Doslovce za nekoliko minuta dobili smo dodatke i pištolj spremne za brzo postavljanje i skidanje uz superiorni D12 brzi spoj.
Jasminka Knežević
Brza prilagodba
Najrecentniji dodatak koji smo dobili priliku isprobati je konverzijski kit za M22 priključak na brzu spojnicu D12. Svi Kränzle uređaji, odnosno dodatci, spajaju se standardno s pomoću navoja M22. Kränzle uređaji, a o kojima smo već u više navrata pisali, slove kao najbolji na tržištu. Osim nenadmašne kvalitete, tu su i brojni dodatci kojima je ove visokotlačne uređaje moguće prilagoditi vlastitim potrebama. Jedan od dodataka smo upravo isprobali – kit za konverziju M22 navoja na brzu D12 spojnicu.

Možda ste propustili...

ISKORISTITE VREĆICE OD ČAJA

Štite i hrane biljke

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEST: EINHELL PICOBELLA

Dovedite lako svoju terasu i okućnicu u red

2

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

3

STANOVANJE : VRTNE OGRADE

Zanimljiva, jedinstvena, ali i vrlo funkcionalna