Osijek
ZANIMA VAS KAKO JE U DRUGIM ZEMLJAMA?

Online Erasmus Café: Mjesto za studente koji traže nova iskustva
Objavljeno 27. rujna, 2022.
Studentska organizacija Erasmus studentska mreža (ESN) u četvrtak, 29. rujna, u 18 sati organizira virtualni susret pod nazivom online Erasmus Café. Susret je namijenjen svim studentima zainteresiranima za odlazak na mobilnost koja se provodi u sklopu Erasmus + programa.

Cilj je ovoga susreta predstaviti ideju programa mobilnosti. Na susretu će se predstaviti i način na koji se svi zainteresirani mogu prijaviti na program te potrebna dokumentacija. Također, moći će se čuti i iskustva studenata koji su već bili na razmjenama o tome zašto bi se itko uopće trebao odvažiti na tako veliki korak u obrazovanju. Troje će studenata predstaviti države u kojima su boravili, što su studirali te s kojim su se izazovima nosili tijekom toga razdoblja. Ako si jedan od studenata koji traži nova iskustva u svom studiranju, zatraži svoje sudjelovanje preko poveznice na Google Meetu i saznaj sve potrebne informacije.

ESN Osijek djeluje od 2012. godine, a njegova matična ustanova začeta je 1989. godine te se vodi geslom “Studenti pomažu studentima”. E.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

”VATRENO KRŠTENJE” MLADE OSJEČKE LIJEČNICE

Bebica se rodila u kući, a porod je trajao par minuta

2

POZNAT JE SASTAV KULTURNOG VIJEĆA

Izravnu odluku neće dati

3

PROGRAM U ČAST PAULINE HERMANN-WESSELY

Proslava: 164. rođendan Mačkamame