Osijek
ODSJEK ZA PSIHOLOGIJU FILOZOFSKOG FAKULTETA

Za dobrobit pojedinaca i zajednice
Objavljeno 27. rujna, 2022.
Na Filozofskom fakultetu u Osijeku od 29. rujna do 1. listopada održat će se IX. znanstveno-stručni skup "Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici". Skup organizira Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta, u suorganizaciji s Društvom psihologa Osijek i Hrvatskim psihološkim društvom.

Kako najavljuju organizatori, skup će ponovno okupiti stručnjake različitih profila i široku paletu različitih tema o osnaživanju potencijala za različite preventivne aktivnosti usmjerene na pojedince, zajednicu, osjetljive populacijske skupine, mentalno zdravlje... Ovo je i prilika za povezivanje stručnjaka uključenih u preventivne aktivnosti za dobrobit pojedinaca i zajednice. Predavanja će održati, među ostalima, prof. dr. sc. Nataša Jokić Begić s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, izv. prof. dr. sc. Bojana Dinić s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Novom Sadu te prof. dr. sc. Ante Bagarić, specijalist psihijatar, subspecijalist adiktolog i psihoterapeut iz Klinike za psihijatriju "Vrapče". Program će obogatiti i radionice.

Jednu od njih vodit će izv. prof. dr. sc. Daniela Šincek, tema je “Mogućnosti i nemogućnosti asocijativnih karata u obrazovnom kontekstu”, a drugu doc. dr. sc. Dino Krupić o temi “Potencijali virtualne realnosti u psihološkoj praksi i mogućnost korištenja u znanstvenim istraživanjima”. D.Pav.
Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

Najčitanije iz rubrike