Mozaik
OBJAVLJEN JE PRVI TRAILER I DATUM EMITIRANJA

Nova sezona serije “You” u veljači
Objavljeno 27. rujna, 2022.
Četvrta sezona Netflixove psihološke triler serije "You" ima službeni datum izlaska i kratku najavu. Ovog je vikenda na društvenim medijima potvrđeno kako će nova sezona biti podijeljena u dva dijela te da će prvi dio biti dostupan 10. veljače, a drugi dio 10. ožujka 2023. Kratki teaser trailer nagoviješta novo zanimanje i identitet glavnog lika kojeg je utjelovio Penn Badgley, a tu je i desetak novih lica koje ćemo upoznati u četvrtoj sezoni uz Tati Gabrielle, koja ponavlja ulogu Marienne.

U promonajavi za novu sezonu, koja je snimana u Londonu, nalazimo Joea (Badgley) koji se sad nalazi u Velikoj Britaniji s novim identitetom. U videu čujemo da odbacuje identitet ljubaznog prodavača knjiga iz New Yorka, trgovca iz Los Angelesa i vjernog supruga iz predgrađa kako bi postao profesor Jonathan Moore - novi identitet, novi kontinent i prošlost je pokopana. Zasad... U novoj sezoni u stalnoj glumačkoj postavi su i Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman i Ed Speleers. Serija je snimljena prema knjigama Caroline Kepnes.

Prva sezona serije “You” premijerno je stigla u rujnu 2018. na Lifetime, koji je odobrio i drugu sezonu da bi je potom otkazao, ali ju je pokupio Netflix i stigla je u prosincu 2019. sa svim epizodama. Netflix je u siječnju 2020. najavio treću sezonu, koja je došla nešto kasnije zbog pandemije, u listopadu 2021. Četvrta sezona bit će prva u dva dijela. T.K.
Najčitanije iz rubrike