Mozaik
APPLE MUSIC OBJAVIO DA SE PJEVAČICA VRAĆA NA SCENU NAKON ŠEST GODINA

Rihanna nastupa u poluvremenu Super Bowla
Objavljeno 26. rujna, 2022.
Superzvijezda Rihanna bit će glavna zabavljačica na spektakularnom koncertu koji se održava u poluvremenu Super Bowla sljedeće godine u veljači, objavio je Apple Music, glavni sponzor tog velikog događaja. "Rihanna će biti na pozornici 12. veljače 2023. u Glendaleu u Arizoni na NFL finalu, najgledanijem televizijskom događaju u SAD-u." Na istom je računu kao ilustracija objavljena fotografija ruke američke pjevačice, čiji su hitovi "Umbrella" i "Diamonds", kako drži loptu za američki nogomet.

Pjevačica s Barbadosa već je nekoliko godina glazbu ostavila po strani, bar javno, kako bi se posebno posvetila svojoj kozmetičkoj marki "Fenty". Rihanna, koja se također uspješno okušala u modnim vodama, postala je milijarderka, iskoristivši slavu stečenu glazbom za lansiranje brendova donjeg rublja, šminke i mode. U svibnju je rodila svoje prvo dijete čiji je otac reper A$AP Rocky. Posljednji album izdala je 2016. godine i misterij je kada će objaviti sljedeći.

Nastupom u poluvremenu Super Bowla naslijedit će legende rapa Dr. Drea, Snoop Dogga, Kendricka Lamara, Mary J. Blige i Eminema, koji su u veljači tijekom poluvremena izveli niz hitova u besprijekorno koreografiranom nastupu. Prošle godine domaćin koncerta u poluvremenu bio je kanadski umjetnik The Weeknd. H
Možda ste propustili...

HRT ORGANIZIRA FLASH MOB U PET HRVATSKIH GRADOVA NA “RIM TIM TAGI DIM”

Plesat će se i na osječkom mostu

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana