Regija
MINISTAR MEDVED OTVORIO SPORTSKE IGRE UDRUGE HRVATSKE POLICIJE

Sudjeluje 12 udruga iz cijele Hrvatske
Objavljeno 24. rujna, 2022.

POŽEGA – Udruga Hrvatske policije, hrvatski branitelji grada Požege i Požeško-slavonske županije domaćin je sportskih igara na državnoj razini Zajednice udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata policije RH. Otvorenju igara, uz županicu Antoniju Jozić i gradonačelnika Željka Glavića, nazočio je i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.


U sportskoj dvorani Tomislav Pirc okupili su se članovi 12 udruga iz cijele Hrvatske. “Uz sportsko natjecanje u malom nogometu, šahu, belotu, kuglanju i stolnom tenisu, ovakvi susreti prilika su za učvršćivanje zajedništva onih koji su snagom zajedništva prije više od tri desetljeća prvi krenuli u obranu Domovine“, rekao je predsjednik Udruge hrvatske policije Požege i Požeško-slavonske županije Zoran Renka.”

Prigodnim riječima okupljene je pozdravio predsjednik Zajednice udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske Marijan Smernić, a dobrodošlicu je svima poželio i gradonačelnik Požege dr. sc. Željko Glavić te županica Antonija Jozić. Branitelje je pozdravila i izaslanica Predsjednika Hrvatskog sabora, saborska zastupnica i gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević, a posebne pozdrave i riječi podrške u svoje i u ime predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, uputio je ministar Tomo Medved.

„Pred svima vama želim iskazati moj osobni ponos što sam svoj ratni put započeo upravo kao hrvatski policajac. Veliki je broj vas koje sam imao priliku i čast sretati u Domovinskom ratu. Izražavam sreću što mnoge od vas vidim i ovdje od Vukovara sve do hrvatskog juga, što smo u zajedništvu. Hvala svima vama koji ulažete ogromnu energiju i okupljate ove ljude koje su svojim životima svjedočili istini o stvaranju i obrani Republike Hrvatske.” rekao je ministar Medved. (B.S.T.)

Možda ste propustili...

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

DO VALENSA I IZ OSIJEKA I SL. BRODA

Vikend uz glazbu, craft pivo, stare vinile, stripove

Najčitanije iz rubrike