Mozaik
NOVA USPJEŠNA SURADNJA

Marko Kutlić i Lorenzo snimili “Sve mi uzmi”
Objavljeno 24. rujna, 2022.

Lorenzo je jedan od poznatijih hrvatskih DJ-eva i jedini DJ iz žanra EDM koji je sa singlovima na hrvatskom jeziku dospio na vrhove radijskih i televizijskih lista u Hrvatskoj i regiji. I ovaj put nastavlja uspješnu suradnju, a na novom singlu "Sve mi uzmi" ugostio je provjereno ime, talentiranog Slavonca Marka Kutlića.

- Veliko zadovoljstvo je dati sebe u nekom drugom glazbenom izričaju, koji nije moj matični. Suradnja s Lorenzom je i odlična najava moje nove pjesme, koja izlazi za mjesec dana - kaže Marko.

 

 



Lorenzo iza sebe ima LP na kojem su gostovali neki od najtalentiranijih hrvatskih izvođača kao što su Mia Dimšić, Antonela Doko, Ivan Dečak, Lara Antić, Goran Bošković, David Magdić, Dino Purić i Reper iz sobe, ali i nastupe diljem regije, među kojima se izdvajaju čak dva s festivala Ultra Europe, te u brojnim klubovima diljem Jadrana. Za produkcijski dio zaslužan je mladi i talentirani producent Antonio Perina, koji je i spojio Marka i Lorenza.

- Sjajno iskustvo bilo je raditi na ovoj pjesmi. Imam osjećaj da se dogodila dobra sinergija svih koji su radili na projektu, a u takvim uvjetima čovjek se osjeća slobodno izraziti i dati najbolje od sebe. Između Marka i Lorenza je nastao pomalo egzotičan i jako dobar spoj. Vjerujem da će ova pjesma naći svoje ljude - kaže Antonio.

Pjesma “Sve mi uzmi” u izdanju izdavačke kuće Tom Tom Music, iza koje stoji poznati glazbeni producent Tomo In der Mühlen, dostupna je na svim digitalnim glazbenim platformama, a uskoro će dobiti i svoj videospot. T.K.

Tanja Kvorka
Suradnja s Lorenzom je i odlična najava moje nove pjesme, koja izlazi za mjesec dana - kaže Marko

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOLAZE SVJETSKA I REGIONALNA BLUES IMENA

Headliner Thrill Blues Festivala je 19-godišnja senzacija iz Velike Britanije

2

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

3

DISKOGRAFSKA SPAJALICA: VLADIMIR KOČIŠ ZEC

Volim napraviti povremeno određene pomake, odmak od nekog svojeg standarda