TvObzor
SUPERTALENT POČINJE 24. RUJNA NA NOVOJ TV

Ridjan: Gledatelje će ovogodišnji nastupi prikovati uz ekrane
Objavljeno 23. rujna, 2022.
Uz Bilmana, Šuput i Tomčić, u žiriju će biti i novi član - Fabijan Pavao Medvešek

Nova sezona Supertalenta je pred vratima, a oko 150 kandidata na audicijama stalo je na veliku pozornicu s ciljem da pokaže svu raskoš svog talenta. U devetoj sezoni, koja u emitiranje kreće u subotu, 24. rujna, na Novoj TV, za pobjedu će se natjecati plesači, pjevači, imitatori i akrobati te kandidati s rijetkim i neobičnim talentima koje dosad u showu nismo imali prilike vidjeti. Njihov prolaz u daljnje natjecanje ovisi o žiriju, koji ove godine čine Davor Bilman, Maja Šuput, Martina Tomčić i novi član - Fabijan Pavao Medvešek, a tko ih je impresionirao, rasplakao ili naljutio, tek će se doznati!Dok članovi žirija nestrpljivo čekaju povratak na male ekrane i Fabijanov debi u žiriranju, novoj sezoni Supertalenta veseli se i voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan, koji će i ove godine imati presudnu ulogu u odabiru jednog od ukupno pet sretnih kandidata koji će zahvaljujući njihovu zlatnom gumbu osvojiti izravan plasman u polufinale.

- Nakon svih sezona Supertalenta pomislim da me više ništa ne može oboriti s nogu, ali uvijek se dogodi da se prevarim! Sudeći po talentima koje sam vidio, mislim da će deveta sezona biti vrlo uzbudljiva i zanimljiva, pa svima preporučujem da nas gledaju i prate iz emisije u emisiju - poručuje Igor, a Frano najavljuje kakve talente gledatelji mogu očekivati u novoj sezoni: "Mogu sa sigurnošću reći da će gledatelje ovogodišnji nastupi prikovati uz ekrane. Od onih strašnih i opasnih koje ne smijete pokušavati kod kuće do onih lijepih i sjajnih talenata zbog kojih ćete zaplakati od sreće. Nevjerojatno je da se nakon toliko sezona nađe i dalje sjajnih pojedinaca, a dodatno veseli što se na naš show prijavljuju i kandidati iz drugih zemalja."

Ususret početku nove sezone megapopularnog showa voditelji su se zajedno s članovima žirija okupili na snimanju promospota, gdje su i sami pokazali svoj glumački talent u ulozi zaštitara kojima je povjeren zadatak čuvanja zlatnog gumba u muzeju.

- Promospot je zamišljen kao pravi mali film i jako nam se svidjelo. Sjajna ekipa snimatelja, rasvjete, tona i rekvizita – bio je užitak raditi sa svima njima, uz scenarij za poželjeti: muzejski prostor, noć, tajnovitost, lopovi kao iz "Nemoguće misije" te zaplet, odnosno rasplet, s članovima žirija - poručuje Frano, koji se, za razliku od Igora, prvi put okušao u glumačkim vodama.

- Imao sam priliku prvi put Igora vidjeti u glumačkoj ulozi na setu, pa sam morao krajnje ozbiljno shvatiti i svoj zadatak. Sada službeno mogu u životopis staviti da sam imao pravu ulogu na ekranu - šaljivo dodaje Frano.

Dok će jednom sretnom kandidatu Igor i Frano dodijeliti zlatni gumb, isti će zadatak imati i svaki član žirija, pa će ukupno pet kandidata osvojiti izravnu ulaznicu za polufinalne emisije. Tko će već na audicijama svojim nastupom oduševiti žiri i voditelje, doznajte u subotu, 24. rujna, na Novoj TV. T.K.
Možda ste propustili...

PRVU EPIZODU NE PROPUSTITE 24. RUJNA NA NOVOJ TV

Kreće jubilarna sezona “Supertalenta”

INTERVJU S NEALOM MCDONOUGHOM U “IN MAGAZINU”

Žao mi je momaka koje će moje kćeri dovesti kući

HBO ORIGINAL DOKUMENTARNI FILM “POLJSKE MOLITVE”

Mnoga lica desnog radikalizma

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OD 23. RUJNA NA HTV1

Druga sezona serije “Hotel Portofino” snimana u Hrvatskoj

2

PRVU EPIZODU NE PROPUSTITE 24. RUJNA NA NOVOJ TV

Kreće jubilarna sezona “Supertalenta”

3

PRVU EMISIJU POGLEDAJTE U NEDJELJU NA HTV1

Kreće 11. sezona ”Volim Hrvatsku”