TvObzor
KREĆE 10. SEZONA “VOLIM HRVATSKU”

U prvoj emisiji natječe se i Nera Mamić
Objavljeno 23. rujna, 2022.
Uz starog kapetana Gorana Navojca u igri je i novi kapetan Dušan Bućan

Stiže nova sezona zabavnog serijala “Volim Hrvatsku”. U jubilarnu, 10. sezonu showa za cijelu obitelj uz nove sjajne goste, zabavne igre, odlične domaće glazbene hitove i pod voditeljskom palicom Mirka Fodora uplovit će i novi kapetan - Dušan Bućan. Tako će na čelu timova u nadmetanju u znanju, brzini i vještinama s jedne strane biti “stari morski vuk” Goran Navojec, a s druge strane bit će Dušan Bućan.Dušana, poznatog glumca i člana Drame zagrebačkoga HNK-a, gledatelji Hrvatske televizije gledali su u ulozi popularnog Žnide u seriji “Dnevnik velikog Perice”. Pratili smo ga i u dokumentarnom serijalu “Na putu: Konjima do Crnog mora” te u mnogim sjajnim filmskim, kazališnim i televizijskim ulogama.

- Snimanje Volim Hrvatsku bilo mi je jedno sjajno iskustvo i drago mi je da sam dobio tu priliku. Taj show mi je oduvijek bio interesantan i zabavan. Došao sam u ekipu koja je dobro uhodana već dugi niz godina, pa sam ja na neki način “dopetenec”, ali sam imao sjajnu podršku, ponajprije od Gorana i Mirka, koji su mi puno pomogli da se snađem u cijeloj toj priči, ali i od uredništva i cijele ekipe. Bila je to jedna lijepa suradnja koja me veselila i nadam se da će i gledatelji uživati u emisijama gledajući ih, kao što smo i mi uživali radeći ih - podijelio je s nama svoje dojmove novi kapetan Dušan Bućan.

- Već sama činjenica da emisiju “Volim Hrvatsku” emitiramo desetu, jubilarnu sezonu, govori sama za sebe. Naši su gledatelj prepoznali ovaj format kao pravu obiteljsku zabavu, koju vole pogledati nedjeljom prije HTV-ova središnjeg Dnevnika. To nam pokazuju podaci o gledanosti koji su već godinama kontinuirano dobri, a i kritike su vrlo povoljne. Svake godine nakon odgledane sezone imamo upite naših gledatelja hoćemo li i dalje emitirati taj projekt. Moja poruka je da, idemo dalje - rekao nam je Mario Sedmak, urednik HTV-ova Programskog odjela Zabava.

- Iznimno mi je drago što radimo desetu sezonu i siguran sam da će i ova biti odlična, pogotovo jer opet imamo publiku uživo u studiju. I siguran sam da ćemo donijeti puno zabave, veselja i pjesme, ali i da ćemo naučiti nešto novo o našoj prelijepoj zemlji. U emisiji imamo novog kapetana Dušana Bućana, koji se odlično snašao i u svemu: znanjem, igrama i stavom parirao “starom lavu” Navojcu - rekao nam je “neumorni profesor” i voditelj emisije Mirko Fodor, a kapetan Goran je u svom stilu dodao: “Noću se budim i prestravljen pokušavam asocijacijama objasniti nekog poznatog sunarodnjaka i Mirku odgovoriti s više ili manje na pitanja iz statistike”. A na pitanje je li novi kapetan Dušan ravnopravni suparnik, duhovito je rekao: “Dugogodišnji kapetan protivničkog tima koji je okrutnom igrom sudbine bio moj brat, imao je bar znanje, šarm i ljepotu, dočim kapetan Bućan ima samo ljepotu, znanje i šarm. Kao zamjena nedostojan, kao suparnik neravnopravan.”

Prva emisija nove sezone emisije “Volim Hrvatsku” na rasporedu je u nedjelju 25. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1). HRT poziva svoje gledatelje da i dalje uživaju u najboljoj zabavi za kraj vikenda - uz voditelja Mirka Fodora, “maestra” Antu Gelu i njegov odličan bend, “kapetane” Gorana Navojca i Dušana Bućana te njihove poznate goste-natjecatelje.

U prvoj emisiji na Dušanovoj strani igraju: Monica Jakšić, Lara Antić i Dubravko Šimenc. U Goranovom su timu: Osječanka Nera Mamić, Dino Purić i Mila Elegović. Ekipa emisije “Volim Hrvatsku”: scenarist Alen Đurica, redatelj Ivan Miladinov, urednica projekta Andrijana Škorput. T.K.
Možda ste propustili...

STIŽE JEDNA OD NAJSJAJNIJIH ZVIJEZDA POP I SOUL GLAZBE

John Newman donosi kolekciju hitova na Sea Star i EXIT

OVOG PROLJEĆA GLAVNO ĆE PITANJE BITI: “TKO TO TAMO PJEVA?”

Misteriozni glazbeni fenomen uskoro na Novoj TV

Najčitanije iz rubrike