Osijek
SVI U KINO

Stižu Avatar, Ibrahimović i Prosti faktori
Objavljeno 22. rujna, 2022.
Kinematografi Osijek objavili su program u kojemu će Osječani moći uživati u sljedećim danima. Uz “Avatar”, trima Oscarima nagrađenu epsku avanturu Jamesa Camerona iz 2009., koji se vraća u 4K visoko dinamičnom rasponu (premijera u četvrtak, 22. rujna, u 21.15), na rasporedu će u Uraniji biti još dva naslova: “Put oko svijeta za 80 dana”, film o mladom učenjaku koji sanja o tome da postane istraživač (premijera u četvrtak, 22. rujna, u 16.45) i “Ne brini, draga”, napeti psihološki triler čija se radnja odigrava 50-ih godina prošlog stoljeća u sklopu izoliranog korporacijskog grada, koji djeluje kao idilično predgrađe, no uskoro postaje poprište čudnih događaja (premijera u petak, 23. rujna, u 19 sati).



Ne propustite pogledati ni crtić “Vatreno srce” (subota, 19 sati) i triler “Pad” (nedjelja, 21.15), a u Kino klubu možete pogledati filmsku priču o Zlatanu Ibrahimoviću “Ja sam Zlatan” (nedjelja, 18 sati) i novu krimidramu Parka Chana Wooka “Dvostruka prijevara” (nedjelja, 20 sati).



Ovoga tjedna na rasporedu je i stand-up show Marka Dejanovića “Prosti faktori”, koji donosi teme kao što su seks, muško-ženski odnosi, Crkva i politika, a na rasporedu je u četvrtak s početkom u 19 sati, dok je utorak, 27. rujna, rezerviran za komediju “Ako sam žena, nisam konj”, o ženi koja traži onog pravog i muškarcima koji se ne bi ženili (početak u 20 sati). U srijedu, 28. rujna, s početkom u 19 sati na programu je premijera novog filma redatelja Jakova Sedlara “Hrvatski pravednici”, koji govori o Hrvatima u doba NDH koji su spašavali Židove i za to dobili najviše izraelsko odlikovanje “Pravednik među narodima”.



Do subote, 24. rujna, imat ćete priliku isprobati naočale Oculus Quest i upoznati Izrael kroz VR sadržaje, u sklopu Mjeseca židovske kulture u suradnji sa Židovskom općinom Osijek. I.A.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike