Mozaik
NATJECANJE ‘’DM FEST 2022.’’

Najbolji su Lovro Sorić i Nia Korov
Objavljeno 21. rujna, 2022.
U kinodvorani Osvit održano je natjecanje pjevača amatera "DM Fest 2022.‘‘ u organizaciji Grada Donjeg Miholjca, Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca i tvrtke Auvid d.o.o. iz Donjeg Miholjca. Posjetitelji su mogli uživati u nastupu 12 perspektivnih mladih pjevača.

Stručni žiri u sastavu Vlatka Kopić Tena, Darko Nikolić i Štefan Huj Štef imao je težak zadatak da izaberu one najbolje. Prvo mjesto pripalo je Lovri Soriću iz Zagreba koji je izvanrednom izvedbom "Dođi‘‘ uspio pronaći put do stručnog žirija, ali i do svih prisutnih, koji su njegovu izvedbu ispratili gromoglasnim pljeskom. Drugo mjesto osvojila je Dorotea Prosnik, također iz Zagreba, koja je izvela pjesmu ‘‘Zaledi grijeh‘‘, dok je treća nagrada pripala Pauli Katavić iz Našica s pjesmom ‘‘Trebaš li me‘‘.

Publika je, pak, ocijenila da je najbolja bila Nia Korov iz Donjeg Miholjca s pjesmom ‘‘Zombie‘‘. Najboljim izvođačima nagrade je uručio gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić.

Dodatnoj atraktivnosti prvog DM Festa pridonijeli su članovi Plesnog kluba ‘’Bolero’’ iz Osijeka Marko Džebić i Petra Bulović, europski prvaci u salsi i bachati, koji su plesom zadivili publiku. ‘’Jako smo zadovoljni prvim natjecanjem pjevača amatera. Izvođači su bili odlični, a i sami natjecatelji su izrazili zadovoljstvo događanjem. Bila je to jedna lijepa večer ispunjena dobrom glazbom i pjesmom’’, istaknuli su organizatori. S.Fridl
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana