Osijek
UDRUŽENJE OBRTNIKA OSIJEK

Za novog predsjednika izabran Tibor Vidaković
Objavljeno 20. rujna, 2022.
Novi predsjednik Udruženja obrtnika Osijek je Tibor Vidaković, vlasnik frizerskog obrta Studio Sofija, izvijestili su iz te organizacije.

Izbori za tijela Udruženja, za mandatno razdoblje od 2022. do 2026., kako su javili, održani su u ponedjeljak na konstituirajućoj sjednici Skupštine Udruženja obrtnika Osijek.

- Ovo ne doživljavam kao osobnu pobjedu, nego prije svega kao preuzimanje velike odgovornosti i obveze da pokušam(o) poboljšati ono gdje se u radu našeg udruženja može još naći mjesta za poboljšanje - izjavio je za naš list novoizabrani predsjednik Udruženja obrtnika.

Vidaković je i u dosadašnjim mandatima bio članom tijela koja su vodila brigu o radu i članstvu velike obitelji osječkih obrtnika, tako da na ovu poziciju dolazi s dovoljno iskustva. To više što se ponovno bilježi rast broja onih koji u našem gradu osnivaju obrte i kreiraju nova radna mjesta. Osim iz Osijeka udruženje obuhvaća i obrtnike s područja općina Čepin, Ernestinovo, Vuka, Erdut i Antunovac.

Kako su dodatno priopćili iz administracije Udruženja, izbori su održani u skladu s Odlukom Hrvatske obrtničke komore o raspisivanju i provođenju izbora za tijela jedinstvenog komorskog sustava HOK-a i Odlukom o kriterijima za provođenje izbora za tijela Udruženja obrtnika Osijek za mandatno razdoblje između 2022. i 2026. godine. D.Kuštro
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana