Osijek
PRIPREME U OPĆINI BILJE

Pozivaju izlagače na Paprikafest u Lugu
Objavljeno 21. rujna, 2022.
Općina Bilje sve je zanimljivija posjetiteljima, kako zbog novouređenih sadržaja Parka prirode Kopački rit tako i zbog manifestacija koje se održavaju u ovo doba godine. Nakon Ribarskih dana u Kopačevu, proteklog vikenda, na redu je Paprikafest u Lugu. Ljubitelji dobre hrane, ali i folklora i baštine trebaju stoga u svojim kalendarima zaokružiti 1. i 2. listopada, kada se održava 13. izdanje te manifestacije.

Biljska Turistička zajednica i općinski načelnik Željko Cickaj, pak, uputili su javni poziv izlagačima da im se što prije jave. “Pozivamo sve zainteresirane subjekte koji se žele predstaviti svojim proizvodima i uslugama da se prijave na vrijeme. Mogu se prijaviti sve fizičke i pravne osobe s odgovarajućom registracijom i rješenjem za prodaju svojih proizvoda. Prijave je potrebno poslati na e-mail adresu krc@bilje.hr, a krajnji rok prijave je 28. rujna do 15 sati”, kaže Cickaj.

Ravnateljica Kulturno-razvojnog centra općine Bilje Ivana Plaščak navodi da je vrijeme izlaganja oba dana od 9 sati. Kotizacija za štandove naplaćuje se 100 kuna za dva dana izlaganja i uplaćuje se na račun Turističke zajednice općine Bilje – Kopački rit.

Darko Pejić
Možda ste propustili...

TUŽNA OBLJETNICA LASLOVAČKOG STRADANJA

Medved i Anušić - počast herojima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRAD ZA ROĐENDAN ČASTI SVOJE STANOVNIKE I GOSTE

Besplatni GPP, bazeni i ZOO vrt

2

OBITELJ ANDRIJEVIĆ

S osječkom diplomom i preporukom nobelovca na ugledno sveučilište Yale

3

PRVE SUBOTE U MJESECU NA DOBRO POZNATOM MJESTU

Vidimo se na Sajmu antikviteta