Mozaik
IMAJU NOVU PJESMU “SPREMAN SAM NA SVE”

Lege: Baš smo pogodili kako želimo zvučati
Objavljeno 19. rujna, 2022.

Na nedavno održanom festivalu Zlatne žice Slavonije u Požegi, svoju novu pjesmu predstavili su i članova sastava Lege. Pjesma "Spreman sam na sve", autora Marina Bande i Marka Zeljkovića, naišla je na odlične kritike publike, a novom pjesmom zadovoljne su i Lege.

- Doista smo ponosni na novu pjesmu, koju smo prvi put uživo izveli na festivalu. Autori pjesme su dokazani majstori, a s obzirom na to da je Marin Bando i naš producent, kao i dosad napravio je odličnu pjesmu koja će sigurno biti dio našeg stalnog koncertnog repertoara. Zajedničkim snagama smo baš pogodili kako želimo zvučati, odnosno kakav zvuk želimo i ona će nam sigurno biti vodilja za daljnji autorski rad.

 

 

 

Naši dojmovi nakon festivala vezani uz atmosferu, publiku, kolege s kojima smo nastupali su takvi da smo odlučili svake godine poslati novu pjesmu za festival u Požegi. Kompletna organizacija je bila na visini, a neumorni Saša Botički nam je bio dostupan doslovno dvadeseti četiri sata tijekom priprema za festival - rekao je Karlo Cvetković, pjevač Lega.

Pjesma “Spreman sam na sve”, uz prethodne odlične singlove “Soba bez sna”, “Za nju, protiv nje”, “Stavi ljubav na pauzu” i “Ulice gore” naći će se na njihovu prvom albumu, na kojem užurbano rade. Ljubavna tematika, tekstovi u kojima iskazuju osjećaje, snažna melodija i Karlova uvjerljiva interpretacija, aduti su kojima su Lege zavele već brojnu publiku. T.K.

Najčitanije iz rubrike