Tehno
POBOLJŠANJE U SEGMENTIMA SLIKE I KVALITETE ZVUKA

Dva OLED+ modela i novi Mini-LED set pojačanje su u Philips TV asortimanu
Objavljeno 16. rujna, 2022.

Kao vodeći u asortimanu Ambilight TV-a OLED+937 nudi poboljšanje u segmentima slike i kvalitete zvuka – postignuće za kvalitetu i službeno je potvrđeno za model 65" OLED+937 koji je osvojio nagradu za kućno kino na EISA nagradama 2022.



Zvučni sustav Bowers & Wilkins također je poboljšan i prvi put ima namjenske pogone koji djeluju lijevo i desno kako bi se stvorila istinska 5.1.2 specifikacija s povećanom izlaznom snagom od 95 W. S novim poboljšanjima u prostoriji se čuje i osjeća istinski pun i moćan zvuk. OLED+937 jedan je od prvih modela koji ima Philipsovu tehnologiju Ambilight Next Generation koja umjesto da dijeli stražnje LED diode u skupine, sada omogućuje individualnu kontrolu svake LED diode kako bi se ponudio širi raspon boja i preciznije podudaranje sa slikom na ekranu. Rezultat je još impresivnija izvedba Ambilighta koja daje još bolji dojam slike koja se proteže i izvan granica zaslona. Nova značajka Aurora za popunjavanje zaslona kombinira galeriju unaprijed učitanih slika i videozapisa prikazanih zajedno s ambijentalnim svjetlom, kako bi se stvorila atraktivna pozadinska multimedijska umjetnička predstava u dnevnom boravku.Novi OLED+907 slijedi i uvelike poboljšava iznimno popularan format originalnog modela OLED+903 diskretnom integracijom zvučnog sustava Bowers & Wilkins unutar cjelokupne siluete modela. Iznimna kvaliteta slike osigurana je kombinacijom moćne 6. generacije P5 AI obrade s Royal verzijom najnovijeg OLED EX panela - i integriranim hladnjakom - koji nudi 1300 Nit vršnog izlaza svjetla na modelima 55" i 65". Kvaliteta zvuka također je izuzetna zahvaljujući zvučnom sustavu Bowers & Wilkins od 3.1, 80 W, sa šest prednjih pogona koji ciljaju izravno u slušatelja u namjenskom rasporedu lijevo, sredina, desno (LCR). Dubok i precizan zvuk pruža veliki, straga postavljen subwoofer podržan s četiri pasivna radijatora.

Idealan za igranje na bilo kojoj igraćoj konzoli, OLED+907 ima traku s postavkama igara Philips TV-a i kompatibilan je s Freesync Premium i G-Sync. Nudi reprodukciju 4K 120VRR u punoj razlučivosti putem monitorskog načina rada.

Vrhunski europski dizajn uključuje središnje postavljeno, minimalističko metalno okretno postolje s ravnom pločom obloženo satenskim kromom, dok se diskretno zvučno kućište proteže cijelom širinom dna i obloženo je Kvadrat Audiomix tkaninom. Idealan za igranje, PML9507 ima traku s postavkama igara Philips TV-a, kompatibilnost s Freesync Premium i 4K 120VRR reprodukciju u punoj razlučivosti preko načina rada monitora TV-a. M.R.
Najčitanije iz rubrike