Dome slatki dome
TEST: BESPOKE JET USISAVAČ

Vrlo praktičan i prenosiv uređaj za kućno čišćenje
Objavljeno 15. rujna, 2022.
Nova vrhunska tehnologija u ovom suvremenom kućnom pomoćniku štedi energiju, ali i vrijeme

Redovito čišćenje ključan je element u održavanju higijenski zdrave okoline, ali i estetski privlačnog ambijenta. No, ipak, uz užurbanu svakodnevicu ne iznenađuje činjenica da su čišćenje i održavanje doma mnogima ipak zamoran posao kojem se zasigurno ne vesele. Novi Samsung Bespoke Jet, međutim, pokazao nam je kako to ipak ne mora biti tako. Opremljen vrhunskim tehnologijama, Bespoke Jet ultimativan je kućni pomoćnik koji štedi energiju, ali i vrijeme. Iako su jednostavna krpa i metla dugo vremena bile glavni alati za čišćenje doma, razvoj tehnologije unio je brojne promjene i u taj proces te ga na razne načine unaprijedio i ubrzao. Ono što nas je oduševilo je činjenica da Bespoke Jet usisavač dolazi uz All-in-One Clean Station postaju koja pridonosi održavanju čistog prostora tijekom čišćenja, a uz pomoć Air Pulse tehnologije sitne čestice neće se vratiti u prostor za vrijeme pražnjenja spremnika.Dodatni filtri


Inovativni 99.999% sustav filtracije osigurava da se samo čist zrak ispušta iz Bespoke Jet usisavača tijekom njegova rada. Kako se zrak usisava, velike čestice prašine se odvajaju, a potom skupljaju u metalni mrežasti filtar. Dva dodatna filtra hvataju sitne čestice prašine, čime osiguravaju da se fina prašina zadrži unutar spremnika, a svi dijelovi i filtri lako su perivi, što pridonosi održavanju čistoće. Uz to All-in-One Clean Station automatski će početi puniti Jet usisavač čim ga priključite na nju kako bi osigurala da baterija bude uvijek puna i spremna za korištenje kad god vam treba. Potpuno napunjena baterija omogućava autonomiju čišćenja od sat vremena, a u slučaju potrebe možete ju i zamijeniti drugom baterijom te tako dodatno produljiti vrijeme rada na više od dva sata.

Svi koji se redovito bore s čišćenjem znaju da su dimenzije i dizajn usisavača bitan faktor, koji čišćenje mogu učiniti lakšim, ali ga definitivno i otežati. Upravo zato nas je oduševilo da tijelo Bespoke Jet usisavača teži samo 1.44 kg, što ga čini lakim za nošenje i čišćenje i najnedostupnijih kutaka u kući kao što su visoki elementi ili prostor ispod naslonjača. Osim toga, bežični dizajn Bespoke Jet usisavača omogućava apsolutnu slobodu kretanja tijekom čišćenja, bez obzira na to kakav je raspored prostorija ili gdje se nalazi najbliža utičnica.

Snaga


Usprkos svojoj maloj težini, Bespoke Jet usisavač može ispostaviti impresivnih 210 W usisne snage, što je dovoljno da se izbori i s najtvrdoglavijim naslagama prašine. A Spray Spinning Sweeper s rotirajućim vlažnim jastučićima za čišćenje tvrdih površina i podova čini Bespoke Jet univerzalnim rješenjem za čišćenje.

U jedno smo sigurni, uz sve brojne tehnologije i praktičan te robustan dizajn Bespoke Jet neupitno je odlično rješenje za kućno čišćene koje spaja brojne mogućnosti u jedan prenosivi uređaj te čini čišćenje bržim i efikasnijim. Više informacija o Bespoke Jet usisavaču možete pronaći na poveznici. Puno toga se može dogoditi za pet godina, a kvar uređaja ne bi trebao biti jedan od njih. Zato iskoristite priliku kako biste na kupnju svojeg Bespoke Jet usisavača ili drugih Samsung kućanskih uređaja dobili pet godina jamstva za maksimalnu bezbrižnost. M.Režić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

2

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

3

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce