Dome slatki dome
LIFESTYLE SVEOBUHVATNA BRIGA O RUBLJU

Nova perilica donosi minimalističku estetiku
Objavljeno 1. rujna, 2022.
Može identificirati najprikladniji obrazac pranja (kretanje bubnja, temperaturu i vrijeme ciklusa pranja) za svako punjenje

Novo rješenje za pranje i sušenje rublja WashTower Compact predstavit će se na na sajmu IFA 2022. Riječ je o potpuno integriranom dva-u-jedan uređaju koji kombinira odvojenu perilicu i sušilicu, all-in-one upravljačku ploču i naprednu umjetnu inteligenciju, smještene u jedinstveno kućište koje štedi prostor i olakšava korištenje.Novi WashTower idealno je rješenje za jednočlano ili dvočlano kućanstvo te u dom unosi bolju prostornu učinkovitost. U usporedbi s modelom iz 2019., njegovim većim bratom, širina i dubina smanjene su za 100, odnosno 170 milimetara, dok uz to perilica nudi izdašnih 13 kilograma, a sušilica deset kilograma kapaciteta. Donji je uređaj niži za 235 milimetara te tako omogućava lakši pristup rublju u sušilici koja se nalazi iznad, jednostavnije upravljanje filtrom, kao i mogućnost ugradnje u prostorije s nižim stropom. S obzirom na to da zahtijeva manje prostora za ugradnju od kombinacije perilice i sušilice rublja istog kapaciteta koje se postavljaju jedna na drugu, ili jedna pokraj druge, ovaj relativno mali model oslobađa prostor u kupaonici ili kuhinji za druge namjene, poput praktičnog skladištenja deterdženata, omekšivača rublja ili posteljine.

Novo sveobuhvatno rješenje za pranje i sušenje rublja također se može pohvaliti ravnim, jedinstvenim dizajnom koji pruža optimalno iskustvo brige o rublju i donosi suptilnu, minimalističku estetiku u dom. Smješten na prednjoj strani uređaja između perilice i sušilice, upravljački panel Center Control omogućava jednostavno upravljanje svim postavkama i značajkama s jednog mjesta. WashTower Compact može se neprimjetno uklopiti u bilo koju vrstu prostornog uređenja ili stila, pomažući u stvaranju kućnog okruženja koje savršeno odražava individualne ukuse korisnika. Ovaj inovativni model podiže korisničko iskustvo i rezultate pranja i sušenja rublja na još višu razinu pomoću naprednih tehnologija.

Marin Režić

Štedi vrijeme
Značajka Smart Pairing štedi vrijeme sinkronizacijom sušilice s perilicom automatski birajući najbolji ciklus sušenja na temelju postavki punjenja perilice.* LG WashTower Compact također skraćuje vrijeme pranja značajkom TurboWash 360 te vrijeme sušenja putem značajke predgrijanja Prepare to Dry te na taj način ostvaruje izvrstan, svestrani učinak. Perilica može identificirati najprikladniji obrazac pranja (kretanje bubnja, temperatura vode i vrijeme ciklusa pranja) za svako punjenje, čime smanjuje oštećenja tkanine koja tako duže ostaje kvalitetna i postojana.

Možda ste propustili...

U PROLJEĆE OBILNO CVATU U SVIM DUGINIM BOJAMA

Zahvalan i otporan jaglac cvjeta među prvima

STANOVANJE : ODABIR NAJBOLJEG PODA

Koje su podne obloge dobre za dječju sobu?

LIFESTYLE: MAŠTA NEMA GRANICA

Kuhinjske posude ne moraju biti dosadne

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VRT: PRIPREME ZA SADNJU

Cvjetni vrt cijele sezone

2

DIZAJN: NAGLASITE ZIDOVE

Zidovi idealni za dekoriranje

3

STANOVANJE : ODABIR NAJBOLJEG PODA

Koje su podne obloge dobre za dječju sobu?