TvObzor
NOVE EPIZODE POPULARNE DRAMSKE SERIJE “KUMOVI” USKORO NA NOVOJ TV

Kada tajna bude otkrivena i istina zaprijeti svima, tko će ostati u Zaglavama?
Objavljeno 26. kolovoza, 2022.

Popularna dramska serija “Kumovi”, čiju napetu radnju kao glavni pisac sa svojim timom scenarista kreira Dea Matas, vraća se uskoro na Novu TV. Macani, Gotovci, Akrapi te ostali likovi ove uzbudljive serije koja je oduševila gledatelje držali su nas u iščekivanju neko vrijeme, a posljednja epizoda prije ljetne stanke ostavila nas je s brojnim otvorenim pitanjima i situacijama.Zlatan (Konstantin Haag) je od Stipana (Milan Štrljić) doznao dugo čuvanu tajnu, da je njegov zakonit otac - Vinko Macan (Vedran Mlikota). Kako će Jadranka (Daria Lorenzi) reagirati kada sazna ovu duboko skrivanu tajnu, hoće li napustiti Vinka i s kćerima napustiti Zaglave, te može li Vinko zadržati Jadranku i spasiti svoj brak, tek ćemo vidjeti. I samom Zlatanu ova vijest daje povoda razmisliti o odlasku iz kraja, a u novim nastavcima vidjet ćemo hoće li oprostiti Mirjani (Ecija Ojdanić) što mu je toliko dugo skrivala tajnu da je njegov otac cijelo vrijeme živio pokraj njega u Zaglavama i da je to ni više ni manje nego Vinko Macan. Vidjet ćemo uskoro i hoće li Zlatan pokušati za sobom povesti i Luce (Ana Uršula Najev), kojoj je isto postalo teško pratiti Jankov turbulentan život i ne može prijeći preko nesretne prijevare s njezinom najboljom prijateljicom Vedranom (Jagoda Kumrić). Iako se Luce odbila pomiriti s Jankom, dio nje još uvijek misli na Janka. Hoće li u novim epizodama slušati svoje srce i oprostiti Janku ili će ostati uz pouzdanog Zlatana, koji već ima planove za njihovu budućnost, doznat ćemo uskoro.

Dolazak Ministra (Boris Svrtan) i njegove kćeri Valentine (Tena Nemet Brankov) postaje turbulentan za cijele Zaglave. Njihovim dolaskom stižu i nove nevolje za Gotovce i Macane. Plan za izgradnju ceste se nastavlja, a Ministar je odlučan deložirati Macane i Gotovce iz njihova doma kako bi preko te zemlje prošla cesta. Ostaje vidjeti hoće li Janko ostati imun na Valentinina udvaranja, sada nakon što ga je Luce definitivno odlučila izbaciti iz života, pogotovo ako osjeti da bi tako mogao pomoći svojoj obitelji. Ministar nije samo opasnost za Gotovce i Macane, nego i za cijelo mjesto. Zvoni (Stojan Matavulj) predstavlja svoj mutni plan koji stoji iza gradnje ceste, koji bi mogao ugroziti cijelo mjesto. O kakvom je planu riječ, gledatelji imaju priliku doznati u novim epizodama. Hoće li deložirati Macane i Gotovce te hoće li spasiti svoja ognjišta; kako će Stipan Macan pomoći svojoj obitelji jer je, sada kad ga najviše treba, u zatvoru - samo su neka od pitanja čije odgovore kriju novi nastavci ove zabavne serije.

Stoga ne propustite uskoro na Novoj TV pratiti omiljenu seriju “Kumovi” s jakim glumačkim imenima, ali i novim licima koja će oduševiti svojim talentom. D. Miklić
Dolaskom Ministra (B. Svrtan) i njegove kćeri Valentine (T. Nemet Brankov) stižu i nove nevolje za Gotovce i Macane