Sport
DINAMO MINIMALNO PORAŽEN U NORVEŠKOJ

Možemo nadoknaditi ovaj zaostatak
Objavljeno 17. kolovoza, 2022.
Trener nogometaša Dinama Ante Čačić je nakon minimalnog poraza (1:0) svoje momčadi od Bodo/Glimta na gostovanju u Norveškoj u prvoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka ustvrdio da je "rezultat aktivan" i da je njegova momčad sposobna "nadoknaditi ovaj zaostatak".



- Gledali smo jednu dobru utakmicu u kojoj je domaćin za nijansu bio bolji i iskoristio prednost domaćeg terena. Ovo je prvo poluvrijeme, čeka nas uzvrat u Zagrebu. Držim da je rezultat vrlo aktivan za nas i da će ta utakmica biti neizvjesna, ali ćemo učiniti sve da u uzvratu budemo bolji - poručio je Čačić na konferenciji za medije u Bodu.



"Modri" mogu biti zadovoljni kako su prošli u Norveškoj, pa u uzvratu na Maksimiru koji je na rasporedu u srijedu, 24. kolovoza, imaju priliku izboriti mjesto u skupini Lige prvaka.



- Čeka nas pun Maksimir. Vjerujem da možemo nadoknaditi ovaj zaostatak - optimističan je trener hrvatskog prvaka čiji su igrači u Norveškoj bili podređeni u prvom poluvremenu, nešto bolje su odigrali drugi dio, ali Čačić ima još mnogo posla kako bi doveo momčad u željenu formu. Ova igra koju sad pokazuje Dinamo ne jamči baš puno uspjeha u skupini Lige prvaka, naravno, ako u nju uđu. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike