Regija
U SLATINI PONOVNO ODBOJKA NA PIJESKU

”Mirko i cvijeće” osvojili prvi turnir
Objavljeno 17. kolovoza, 2022.
SLATINAOsim po rukometu i malom nogometu Slatina je nekad bila poznata i po turnirima u odbojci na pijesku. Kao što se mnoge nekad popularne manifestacije počinju ponovno organizirati, tako je Slatina dočekala i povrat turnira u odbojci na pijesku, a zaslužni za pokretanje te hvalevrijedne inicijative sportski su entuzijasti Ante Knežević, Dino Dudović i Robert Sudec.

Na atraktivnom turniru, odigranom po lijepom, sunčanom i (pre)toplom vremenu, sudjelovalo je osam ekipa. Najbolja je bila slatinska ekipa naziva "Mirko i cvijeće", za koju su igrali David Rakitničan, Matija Prugovečki i Borna Rakitničan. U finalnom susretu oni su bili bolji od Letećih medvjedića iz Daruvara, koji su tako zauzeli drugo mjesto, dok su po treće mjesto čak iz Osijeka stigli članovi Ekipe za zabavu, odnosno Luka Ivić, Domagoj Sabadi, Lana Marinčić i Adam Kočijanović.

Organizatori turnira Ante, Dino i Robert pravi su zaljubljenici u odbojku na pijesku i često su na igralištu caffe-bara Ar, pa su predložili vlasniku kafića Tihomiru Sertiću Brzom da organiziraju turnir. Brzi je odmah prihvatio prijedlog i dečki su prionuli poslu, a on im je ustupio stolove i suncobrane, nabavio pehare za nagrađene te preuzeo logistiku: njegovi su bili osvježavajući napitci, a pripremio je i roštilj, tako da nitko nije ostao gladan.

Odigrani turnir privukao je neočekivan broj natjecateljskih ekipa. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ZMAJEVCU ODRŽAN 17. VINSKI BOR MARATON

Baranjsku vinsku prijestolnicu posjetilo više od 10.000 osoba

2

ISPORUKA DRVA OVISI O KAPACITETIMA IZRADE

Nikad veća navala na ogrjevno drvo

3

ZBOG OSJETNOG PADA BROJA STANOVNIKA

Lokalni proračuni gube znatan dio prihoda državne pomoći?