Regija
U SLATINI PONOVNO ODBOJKA NA PIJESKU

”Mirko i cvijeće” osvojili prvi turnir
Objavljeno 17. kolovoza, 2022.
SLATINA



Osim po rukometu i malom nogometu Slatina je nekad bila poznata i po turnirima u odbojci na pijesku. Kao što se mnoge nekad popularne manifestacije počinju ponovno organizirati, tako je Slatina dočekala i povrat turnira u odbojci na pijesku, a zaslužni za pokretanje te hvalevrijedne inicijative sportski su entuzijasti Ante Knežević, Dino Dudović i Robert Sudec.

Na atraktivnom turniru, odigranom po lijepom, sunčanom i (pre)toplom vremenu, sudjelovalo je osam ekipa. Najbolja je bila slatinska ekipa naziva "Mirko i cvijeće", za koju su igrali David Rakitničan, Matija Prugovečki i Borna Rakitničan. U finalnom susretu oni su bili bolji od Letećih medvjedića iz Daruvara, koji su tako zauzeli drugo mjesto, dok su po treće mjesto čak iz Osijeka stigli članovi Ekipe za zabavu, odnosno Luka Ivić, Domagoj Sabadi, Lana Marinčić i Adam Kočijanović.

Organizatori turnira Ante, Dino i Robert pravi su zaljubljenici u odbojku na pijesku i često su na igralištu caffe-bara Ar, pa su predložili vlasniku kafića Tihomiru Sertiću Brzom da organiziraju turnir. Brzi je odmah prihvatio prijedlog i dečki su prionuli poslu, a on im je ustupio stolove i suncobrane, nabavio pehare za nagrađene te preuzeo logistiku: njegovi su bili osvježavajući napitci, a pripremio je i roštilj, tako da nitko nije ostao gladan.

Odigrani turnir privukao je neočekivan broj natjecateljskih ekipa. P.Ž.
Možda ste propustili...

U ZVONIMIROVCU SE ULAŽE U “STARU ŠKOLU” I INFRASTRUKTURU

Izgrađen je most, grade se nogostupi

ZA NAVALNO VOZILO I KOMBI

DVD-u Beljevina garaža i spremište

JOŠ JEDNA ŽELJA MJEŠTANA VALPOVŠTINE POSTALA JE REALNOST

Novi most preko Vučice i novo raskrižje

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

2

PRVA LOPTA ZA 20-AK DANA?

Čeka se licenca za umjetni travnjak na pomoćnom igralištu

3

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli