Regija
NA SVEČANOJ SJEDNICI GRADSKOG VIJEĆA STAROG GRADA

Priznanje i slavonskim policajcima
Objavljeno 17. kolovoza, 2022.
U povodu obilježavanja Dana grada Starog Grada i blagdana svetog Roka, zaštitnika Starog Grada, na svečanoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Antonio Škarpa uručio je priznanja policijskim službenicima Policijske postaje Hvar.

Zahvalnicu Grada Starog Grada primili su zamjenik načelnika Slavko Bubalo i Ivan Milošević, policijski službenik u Policijskoj postaji Hvar, te Srđan Simić i Mladen Dudaš, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske, koji su ovog ljeta kao ispomoć raspoređeni i rade u Policijskoj postaji Hvar.

"Koristimo priliku da zahvalimo i odamo priznanje četvorici policijskih službenika Policijske postaje Hvar koji su iskazali iznimnu profesionalnost i hrabrost, pritom ne mareći za vlastiti život, te su sudjelovali u spašavanju lokalnog stanovništva i njihove imovine u mjestu Vrbanj, a prilikom posljednjeg požara koji je prijetio u većim razmjerima", navedeno je u zahvalnici.

Ovo priznanje vrijedna je nagrada za rad i trud koji policajci ulažu u svakodnevnom poslu, ali i potvrda odlične suradnje policije i lokalne samouprave. D.S.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike