Regija
RIJEŠENI KVAROVI

Ilminu Dvoru LED rasvjeta
Objavljeno 17. kolovoza, 2022.
ILMIN DVOR



Naselje Ilmin Dvor, u sastavu Općine Čađavica, koje prema zadnjem popisu stanovništva ima 41 stanovnika, dobilo je suvremenu javnu rasvjetu. Naime, u tom su naselju zasjala LED rasvjetna tijela na betonskim stupovima, pa je tako i zadnje mjesto u općini Čađavica dobilo kvalitetnu vanjsku rasvjetu.



- Zaokružena je priča rekonstrukcije niskonaponske mreže u općini Čađavica i postavljanja rasvjete u naselju Ilmin Dvor. Zahvaljujem Hrvatskoj elektroprivredi koja je odradila veliku investiciju što se tiče stupova, kabela i priključaka na kućanstva, a Općina je sudjelovala s oko 50.000 kuna, jer smo, kao i u ostalim mjestima naše općine, i za Ilmin Dvor kupili LED rasvjetna tijela koja manje troše - rekao je načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević.



Zahvaljujući suradnji Općine i Hrvatske elektroprivrede, postavljanjem suvremene javne rasvjete u Ilmin Dvoru dugoročno je riješen problem učestalih kvarova na električnoj mreži i mraka u naselju. Sada sva mjesta u Općini Čađavica imaju novu kvalitetnu električnu mrežu, betonske stupove, priključke na domaćinstva i LED vanjsku rasvjetu. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike