Osijek
CENTAR ZA INTERDISCIPLINARNA ISTRAŽIVANJA FILOZOFSKOG FAKULTETA

I dalje prijave za kongres Izazovi obrazovanja
Objavljeno 17. kolovoza, 2022.
Centar za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Osijek poziva na prijave za sudjelovanje na svom Međunarodnom interdisciplinarnom 2. kongresu pod nazivom Izazovi obrazovanja. Na kongres su pozvani stručnjaci (teoretičari i/ili praktičari) koji potječu iz svih područja znanosti i umjetnosti. Uz to, na kongresu mogu sudjelovati i studenti svih razina studija, za koje će biti organizirane zasebne sekcije.

Kongres će se održati 3., 4. i 5. studenoga ove godine u hibridnom obliku u maloj vijećnici Filozofskog fakulteta (dvorana 39) i online, preko platforme Zoom. Rok za slanje sažetka je do 23. rujna, a obrasci za prijavu mogu se preuzeti na mrežnim stranicama FFOS-a. Programsko-organizacijski odbor kongresa čine: Zlatko Miliša (predsjednik), Davor Balić (potpredsjednik), Sergej Filipović, Igor Josipović, Juraj Jurlina, Demian Papo, Hrvoje Potlimbrzović i Nemanja Spasenovski.

Centar za interdisciplinarna istraživanja nastoji učvrstiti suradnju među odsjecima i katedrama društvenih i humanističkih znanosti Filozofskog fakulteta u Osijeku, ali i drugih sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku iz brojnih znanstvenih područja te nastoji premostiti razgraničenja društveno-humanističkih znanosti i znanosti koje pripadaju STEM-u. I.A.
Najčitanije iz rubrike