TvObzor
”PLESNJAK NA PRISAVLJU”: 14. KOLOVOZA OD 21 SAT NA HTV1

Večer sjajne glazbe prizvati će atmosferu dobrih starih plesnjaka
Objavljeno 12. kolovoza, 2022.

Prihvatite poziv na ples u nedjelju, 14. kolovoza, od 21 sat jer plesnjak je na Prisavlju i Prvom programu HTV-a! Na “Sunčanu stranu Prisavlja” Hrvatska radiotelevizija (HRT) prizvala je atmosferu plesa, a kako su se gledatelji na livadi rasplesali bez obzira na plesno znanje ili dob, sigurno ćete zaplesati i vi.



Doajeni plesnjaka, jedan od najvažnijih predstavnika šansonijerske scene naše metropole Drago Diklić i veteran naše glazbene scene Miro Ungar, vratit će nas u zlatno doba plesnjaka, svestrani i nagrađivani glazbenik Marko Tolja, vrsni pjevač i autoritet glazbenog teatra Ervin Baučić i hrvatska estradna diva Vanna otpjevat će nam najveće plesne hitove, a Sabrina Hebiri, Petra Oreč, Bruna Oberan, Eni Jurišić, Josip Palameta, Nermin Puškar, Vjeko Ključarić, Igor Drvenka, Filip Rudan, Stjepan Lach i Daniel Jurišević, uz pratnju Jazz orkestra HRT-a i benda “A strane” pod dirigentskim vodstvom Mirona Hausera, rasplesat će vas uz disco, sambu, jive i rock’n’roll.

Bit će to repertoarno bogata i rasplesana večer tijekom koje će se moći čuti pjesme “Sway” (Dean Martin), “Još samo večeras” (Drago Diklić), “Candyman” (Christina Aguilera), “Ching, Ching, Ching” (Ivo Robić), “C’mon Everybody” (Elvis Presley), “Smokvica” (Tajči), “Daddy Cool” (Boney M.), “Crazy Little Thing Called Love” (Queen), “Everybody Needs Somebody” (The Blues Brothers), “Locked Out of Heaven” (Bruno Mars), “Ne spavaj mala moja muzika dok svira” (Bijelo dugme), “Sex Bomb” (Tom Jones), “Ti si mi u mislima” (Dino Dvornik), “Rock Around the Clock” (B. Haley & His Comets), “Stayin’ Alive” (Bee Gees) i druge.

- Projekt “Plesnjak na Prisavlju” osmislila je i realizirala provjerena produkcijsko-urednička ekipa “A strane”. Prizivajući atmosferu dobrih starih plesnjaka, pozvali smo sve plesače, čagere i one koji će to tek postati da na prisavskom plesnom podiju pokažu svoja znanja i dobru volju. Uz disco ritam, cha cha cha, jive, latinoplesove i drage nam goste Vannu, Dragu Diklića, Marka Tolju, Ervina Baučića i Miru Ungara te mlade pjevače “A strane” uživajmo u rasplesanoj atmosferi. Ne propustite večer sjajne glazbe i dobre zabave! - poručuju organizatori s HRT-a.

Rasplesali su se i voditelji ove plesne večeri: Barbara Kolar, Iva Šulentić, Doris Pinčić, Duško Ćurlić, Mirko Fodor i Ivan Vukušić te njihovi radijski kolege Miljenko Cvitković i Vojo Šiljak, a uz brojne plesače i koreografije, koje su osmislili Valentina Walme i Nicolas Quesnoit, u plesu za sve generacije uživat ćete i vi. Majstor rasvjete je Marko Foretić, redatelj Ivan Miladinov, scenograf Igor Juras, a montažeri su Hrvoje Mršić i Tihomir Tonžetić.

Ne zaboravite - ples uistinu zbližava ljude i zato budite na Prvom programu HTV-a i zaplešite jer čeka vas prekrasna večer plesa, zabave i glazbe na “Sunčanoj strani Prisavlja” uz “Plesnjak na Prisavlju” i Hrvatsku radioteleviziju. Osim na Prvom programu HTV-a “Plesnjak na Prisavlju” moći ćete pratiti i na multimedijskoj platformi HRTi, u čijoj su videoteci i emitirani sadržaji “Sunčane strane Prisavlja” iz prethodnih godina. D. Miklić
Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

Najčitanije iz rubrike