Novosti

Pretvoriti zlato u novac jednostavno je i lako
Objavljeno 11. kolovoza, 2022.

Što učiniti kada vam hitno zatreba novac, a ne želite ili ne možete koristiti posudbu ili zajam?


Mnogi građani u takvoj situaciji odluče prodati nešto što im nije prijeko potrebno. Nekakav kućanski uređaj, fotografsku ili informatičku opremu, pribor za omiljeni hobi, bicikl ili automobil…


No, cijeli postupak  pretvaranja takvih predmeta u gotov novac može biti prilično dugotrajan i mukotrpan proces. To je posebno velik problem u slučajevima kada nam gotovina treba odmah. Nasuprot tome zlatni nakit odnosno bilo kakve predmete od zlata  moguće je prodati isti dan kada nam treba gotovina odnosno papirnati novac. Pretvaranje zlata u gotov novac koristeći otkup zlata jednako je tako brzo i jednostavno kao pretvaranje jedne valute u drugu. A vrlo često takvi predmeti ljudima i nisu prijeko potrebni, osobito ako se radi o starom, potrganom i demodiranom nakitu ili dentalnom zlatu.

Stoga oni Osječani kojima je žurno potreban novac, a u svome vlasništvu imaju predmete od zlata koji samo skupljaju prašinu, dolaze u poslovnicu Auro Domusa na otkup zlata.  Otkupljuju se lančići, narukvice, ogrlice, prstenje, zlatnici, zlatni satovi i pribor za jelo, zubno zlato… Otkupne cijene usklađene su s burzovnim kretanjima cijene zlata što znači da je u svakom trenutku moguće dobiti maksimalni iznos kuna za svaki gram zlata koji je donesen na prodaju. Neobavezujućoj ponudi za otkup prethodi besplatna procjena mase i čistoće zlatnog predmeta, koju u poslovnici vrše profesionalno obučeni djelatnici. Na zadovoljstvo klijenata, isplata gotovine je trenutna, na licu mjesta. Ovisno o vrijednosti zlata one se mjere u tisućama, a ponekad i u desecima tisuća kuna.


Stoga dođite u poslovnicu Auro Domusa u Osijeku, na adresi Županijska ulica 12, donesite svoje zlato na besplatnu procjenu i pretvorite ga u novac!

 
Zbog velikog interesa građana, Auro Domus ima i besplatni info-telefon, pa se sve informacije mogu dobiti pozivom na 0800 73 72.

Možda ste propustili...

POSLJEDICA VISOKE INFLACIJE

Nakon 18 mjeseci pala potrošnja u RH

GUBITCI ZBOG BACANJA HRANE

Dok jedni bacaju, drugi gladuju

ZA DVA SATA PALO 140 LITARA KIŠE PO ČETVORNOM METRU

Rijeka poplavljena, onemogućeno prometovanje ulicama

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TRŽIŠTE NEKRETNINA U 2021.

Lani je prodano nekretnina za 60 milijardi kuna

2

SAVJET O POPISU

Upozoravali na netočne rezultate

3

NISU PRISTALI NA VLADINU PONUDU

Sindikati bi povišicu 8 %