Sport
MOMČAD OPET U PUNOM TRENINGU

Igrači se oporavili, misli na Kustošiji
Objavljeno 10. kolovoza, 2022.
Nogometaši Cibalije “generalku” pred start Druge HNL trebali su imati u nedjelju na memorijalnom turniru u Kuševcu, ali su morali otkazati finalnu utakmicu protiv domaćeg Torpeda, jer je momčad pokosila crijevna viroza. Već za polufinale protiv Đakovo Croatije bilo je problema, trener Tomislav Radoti jedva je skupio dovoljan broj igrača, a nakon pobjede od 2:1 za finale ih je otpalo još nekoliko, pa se Cibalia zahvalila domaćinima u Kuševcu i uz ispriku poslala poruku - ne možemo doći i to odigrati. No već od ponedjeljka situacija je bila bolja, momčad je ponovno na okupu i pokraj Bosuta u tijeku su pripreme za subotnji dolazak Kustošije.



- Malo je nezgodno što smo ostali bez generalne provjere, ali protiv ovoga nismo mogli. Čak smo razmišljali da to finale odigramo sredinom tjedna, ali taj plan je otpao - kaže Radotić, čiji su se igrači vratili treninzima i bez obzira na to što je ostao bez “generalke”, može biti zadovoljan što se crijevna viroza u momčadi pojavila prošlog vikenda, a ne, nedaj Bože, u subotu, kada u Vinkovce stiže Kustošija.



- Ma, sad je sve O.K., vratili smo se treninzima i pripremamo se za start novog prvenstva u kojem su očekivanja velika - poručio je Robert Perić-Komišić, koji je proljetos darovao majci jetru i novi život, a nakon transplatacije i oporavka ide se izboriti za mjesto u Radotićevih udarnih 11. I. Li.
Najčitanije iz rubrike