Regija
DVA PROGRAMA HRVATSKOG DOMA VUKOVAR

Do kraja tjedna "Kino pod zvijezdama", a u rujnu "Dani smijeha"
Objavljeno 10. kolovoza, 2022.
VUKOVAR



Hrvatski dom Vukovar ovoga tjedna radnim danima s početkom u 21 sat na platou iza zgrade Hrvatskog doma (ili u dvorani Ružičkine kuće u slučaju lošeg vremena) prikazuje igrane filmove. Program se provodi uz potporu Grada Vukovara te u suradnji s Discovery film i video distribucijom, a ulaz na projekcije je slobodan. Na taj način ljubiteljima sedme umjetnosti žele dati priliku da uživaju u odličnim filmovima i specifičnom ambijentu te su program nazvali "Kino pod zvijezdama". Večeras (srijeda) na rasporedu je američki film "Annette" (drama, romantika, glazbeni), sutra australijsko ostvarenje "Ukratko ljubav" (komedija, fantazija, romantika), a program će završiti u petak američkim filmom "Čudnije od raja" (komedija, drama).

Prema najavama iz Hrvatskog doma, četiri će dana u rujnu biti rezervirana za poklonike kazališta, još preciznije - komedija. Sada već tradicionalni program "Dani smijeha" organizirat će od 15. do 19. rujna. Sve će izvedbe počinjati u 20 sati, a ulaznice po cijeni od 50 kuna za jednu predstavu prodavat će na blagajni Hrvatskog doma od 22. kolovoza. Program će 15. rujna otvoriti predstava "Otac i sin", u kojoj igraju Zlatan Zuhrić i Tin Sedlar. Dan poslije na rasporedu je humoristični triler "Samo preko njega mrtvog". Nakon dana stanke, 18. rujna posjetitelji će moći uživati u predstavi Gala teatra "Otvoreni brak", a manifestaciju će 19. rujna zatvoriti višestruko nagrađivana predstava "Realisti" Teatra Exit.

Podsjećamo kako je u srpnju Hrvatski dom obilježio stotu obljetnicu otvaranja zgrade. Ta je ustanova posljednjih 15 godina, odnosno od otvorenja obnovljenog objekta, postala prepoznatljivo mjesto na kulturnoj karti Vukovara.

Uz organizaciju raznovrsnih programa za odrasle, posebnu pozornost posvećuju djeci, a iznjedrili su i amatersku Scenu Martin. D. Korpoš
Možda ste propustili...

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

AKCIJOM “DRAGOVOLJCI ZA NAJMLAĐE”

UDVDR Slatina prikupio je novac za analizator CRP-a

Najčitanije iz rubrike