Regija
15. KUP ZBORA NARODNE GARDE SLATINA

Vuković, Radočaj, Vinković, ekipa HČZ-a najbolja
Objavljeno 8. kolovoza, 2022.
ČAĐAVICAOsim što je održao redovitu godišnju skupštinu, Hrvatski časnički zbor grada Slatine obilježio je 31. obljetnicu osnivanja i postrojavanja 64. samostalnog bataljuna Zbora narodne garde Slatina, kao i Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja organiziranjem 15. Kupa Zbora narodne garde u lovu ribe udicom na plovak.

Natjecanje je održano na vodotoku rijeke Voćinke, uzvodno od naselja Zvonimirovac, pod pokroviteljstvom Grada Slatine i Općine Čađavica, a sudjelovalo je sedam ekipa, odnosno 21 ribolovac.

Precizno je vaganje nakon završenog natjecanja pokazalo da je u sektoru A najuspješniji bio Ante Vuković, u sektoru B Stjepan Radočaj, a u sektoru C Damir Vinković. Ekipno prvo mjesto osvojila je ekipa Hrvatskoga časničkog zbora Slatina, druga je bila ekipa Branitelji Čađavica, a treća slatinska Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata.

U čađavačkom mjesnom domu najuspješnijim pojedincima i ekipama medalje i pehare uručili su predsjednik Hrvatskog časničkog zbora Slatina Vlado Međumurac, načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević te ratni zapovjednik 136. slatinske brigade Josip Čarni. P.Ž.
Možda ste propustili...

NAGODINU BRODSKA EKIPA PRVI PUT NA MARATONU LAĐA

Osnovana je Udruga lađara Marsonia

JOŠ JEDNO NEVRIJEME

Led izbušio listove duhana

LIONSI HRVATSKE DAROVALI DVIJE STIPENDIJE

Iločankama 5000 kuna

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NIČE NOVA ZGRADA U OSJEČKOJ ULICI

Ključevi će stanarima
biti uručeni na proljeće

2

OTKUP OD PONEDJELJKA, 3. LISTOPADA

Hrvatske šume plaćaju 18 kn za kilogram žira

3

122. BRIGADA SU I RADIOAMATERI ŠIFRANTI

Razbijali su šifre agresora od Papuka pa do Vukovara