Osijek
EDUKACIJE SAVJETA MLADIH OBŽ-A I JU ŽRA

Osnove pripreme i provedbe EU projekata
Objavljeno 8. kolovoza, 2022.

Savjet mladih OBŽ-a, u suradnji sa Županijskom razvojnom agencijom OBŽ-a, pokreće edukacije o pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova. Cilj edukacije je omogućiti mladima da steknu znanje o sustavu funkcioniranja EU fondova, izvorima financiranja, smjernicama za izradu i provedbu kvalitetnog projektnog prijedloga kroz korištenje alata za upravljanjem projektnim ciklusom.

Edukacije se sastoje od tri modula: Razvoj projektne ideje (uvod u EU fondove, projektni ciklus, pristup logičkog okvira), Projektna aplikacija (upute za prijavitelje, metodologija i relevantnost projekta, povezivanje projektnih elemenata, podnošenje projektnog prijedloga) te Provedba projekta (ugovor o financiranju, provedbena dokumentacija, postupci nabava i javne nabave pri provedbi projekta).

Otvoreno je 40 mjesta, edukacije su besplatne i namijenjene osobama u dobi do 35 godina. Najbolji polaznici bit će nagrađeni putovanjem u Bruxelles. Zainteresirani svoje mjesto mogu rezervirati putem poveznice na internetskoj stranici Županije. Edukacije se održavaju 19., 21. i 23. rujna.

Možda ste propustili...

ODIJEVAMO JAKNE, PALIMO GRIJANJE

Došao je kraj ljetu u proljeće

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

Ponovno na Podunavski pješački put u nedjelju

Najčitanije iz rubrike