Sport
BIVŠI VATRENI NA KORMILU HRVATSKIH MLADIĆA

Jarni novi izbornik U-17 vrste
Objavljeno 4. kolovoza, 2022.
Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Jarni imenovan je novim izbornikom hrvatske U-17 reprezentacije koju će ove jeseni povesti u kvalifikacije za odlazak na Europsko prvenstvo 2023. godine. U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza predsjednik Marijan Kustić i Robert Jarni dogovorili su suradnju te razgovarali o izazovima koji čekaju kadetsku reprezentaciju u predstojećem razdoblju.

- Iza Roberta je impresivna igračka karijera u kojoj je igrao za velike svjetske klubove, a pritom je ostavio neizbrisiv trag među Vatrenima. Odlično zna što predstavlja hrvatska reprezentacija i vjerujem da će njegovo iskustvo biti od velikog značenja za naše mlade nogometaše. Želimo mu puno uspjeha u radu, a kao i svaki izbornik, imat će maksimalnu podršku naše administracije kako bi reprezentacija i njegov stožer imali kvalitetne uvjete za rad - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Zadovoljan je naravno i Jarni.

- Drago mi je ponovno biti dio HNS-ova sustava te zahvaljujem na povjerenju predsjedniku Kustiću i Izvršnom odboru Saveza. Osjećam ne samo čast nego i veliku odgovornost da dam svoj doprinos daljnjem razvoju mladih igrača - kaže Jarni.

U-17 reprezentaciju ove jeseni čeka početak kvalifikacija za EP koje će 2023. godine biti održano u Mađarskoj, a Hrvatska je u prvoj fazi natjecanja smještena u grupu s Walesom, Albanijom i Švedskom. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike