Regija
VIKEND U PODGAJCIMA PODRAVSKIMA

25. smotra folklora “U Podgajci pokraj Drave”
Objavljeno 4. kolovoza, 2022.
PODGAJCI PODRAVSKI



U organizaciji Kulturno-umjetničke udruge "Napredak" Podgajci Podravski, 6. i 7. kolovoza održat će se tradicionalna smotra folklora "U Podgajci pokraj Drave". Prvog dana manifestacije, u subotu, 6. kolovoza, održat će se 25. međunarodna smotra folklora, a u programu sudjeluju KUD "Matija Gubec" Donji Miholjac, KUD "Sveta Ana" Radikovci, KUD "Seljačka sloga" Bogdanovci, KUD "Đeram" Grubišno Polje, Muška pjevačka skupina "Bocanjevački pajdaši" Bocanjevci i HKD "Napredak" Odžak, koji će prezentirati baštinu svog kraja.



KUD-ovi će u 16.30 sudjelovati na misi u župnoj crkvi sv. Martina biskupa u Podgajcima Podravskim, a folklorni program počinje u 18 sati. Nakon KUD-ova posjetitelje će od 20 sati zabavljati Tamburaški sastav "Sitan vez" iz Osijeka.



U nedjelju, 7. kolovoza, održat će se 3. dječja smotra folklora, a program počinje u 17 sati. Nastupit će dječje folklorne skupine KUD-a "Matija Gubec" iz Donjeg Miholjca, HKUD-a "Slavonija" iz Jakšića, KUD-a "Cret" iz Creta Bizovačkog i domaćina, KUU-a "Napredak" iz Podgajaca Podravskih. S.F.
Možda ste propustili...

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA PROVODI KATASTARSKU IZMJERU ZA DIO K. O. SEMELJCI

Utvrđuju se međe i ispravlja vlasništvo

Najčitanije iz rubrike